Discutii libere/forum

Achizitie Ford Taurus

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Achizitie Ford Taurus

Mesajde woody » 29 Aug 2007, 17:37

Buna ziua! Vin cu jalba-n protap: http://www.autovit.ro/html/6/9/5/8/616958.php

Este vorba despre masina din link-ul de mai sus. Cam intr-o ora ma duc sa ma uit la ea. Am citit ieri cat am putut despre Taurus si motorul Vulcan 3l V6. Sunt cateva reviews pe net, unele lauda fiabilitatea masinii, altele ca se strica prea des.
Fiind model american, nu sunt foarte sigur daca nu voi intampina probleme la achizitionarea de piese de schimb, si faptul ca nu are ITP ma ingrijoreaza. La fel garnitura de chiulasa.

Cam asta e, pe scurt. Ce sfat imi dati? Merita sa iau acest Ford? Ma refer strict la cheltuieli de intretinere - piese de schimb si eventualele probleme care ar apare la ITP.

PS: Stiu ca am fost zgarcit in detalii si repezit in exprimare, dar sunt cumva nerabdator si foarte entuziasmat.
woody
Incepator

Mesajde sile1 » 29 Aug 2007, 18:49

dk era doar garnitura de chiuloasa o schimbau ei k nu era mare filozofie mai ales k masina este intrun service.... piese noi costa cat china :) masina in schimb e mishto mai ales k e an destul de bun si mai ales pt ca este break.
Gus Guzzler
sile1
Granada devoted

Maşina: V12 600

Mesajde Huffy » 30 Aug 2007, 00:03

Mare grija sa nu aiba probleme si la cutia de viteze automata (am impresia ca e unul din punctele slabe ale Taurus-ului)...daca nu poti merge cu el te poti trezi ca are si cutia terminata...si nu-ti doresti sa o repari... :(
Huffy

Maşina: Ford

Mesajde BV04EDF » 30 Aug 2007, 00:18

Piesele cred ca sunt de gasit, am un amic cu Taurus si stiu ca a schimbat o gramada la el. Problema e alta, sa gasesti mesteru` care se baga la el. Meserie pe cale de disparitie, mecanicul auto opereaza mai nou cu laptopu` si softu. Fara ele, pus in fata unei raritati de genul Taurus la care sunt convins ca putini au avut ocazia sa se uite, o sa-ti dea acelasi raspuns pe care l-a primit si amicul meu cand a vrut sa schimbe pinionul de marsh-arierre: Suntem foarte ocupati, avem foarte mult de lucru si nu va putem programa mai repede de 2-3 luni :D.
ex Sierra 1,6 hatchback `82
Granada mk II 2.3 V6 '84
Nissan Serena 1.6 2000
Opel zafira 1.8 (shit, dar consuma putin :) )
Toyota Celica 1.8 160 HP
FB : tata fiarelor :))
BV04EDF
1nsane Member

Maşina: Granada 2.3 GL V6 '84

Mesajde woody » 30 Aug 2007, 03:02

Am fost, am vazut masina si din pacate am ramas cu impresia ca a fost rasturnata. Usile nu se mai inchid bine, e clar ca ceva e stramb. Cupola are urme de kit si vopsea, iar haionul in spate... se deschide oarecum. Masina sta neincuiata pe o strada plina de praf. In fine, motorul arata ok, nu l-am auzit mergand pentru ca nu avea baterie.

Una peste alta am ramas placut impresionat de interior si de linia generala a masinii. E clar o masina pentru drumuri lungi, incapatoare si comfortabila. Si sunt convins ca as fi rezolvat cu motorul intr-un fel sau altul. La urma urmei il schimbam si gata, ca am inteles ca n-are serie pe el. Dar faptul ca-i rostogolita... mi se pare prea mult. N-am de unde lua asa usor portiere, plafon, si mai stiu eu ce, sa le schimb sa dau jos sa sudez. Prea mult. Mai bine dau un ban in plus si iau alta.

Ca o adaogire, intr'adevar la fel a patit si tipul cu garnitura de chiulasa. Cica e dubla, in fine, nu conteaza, dar cand s-a dus in service si-au pus aia mainile in cap, au zis ca-i prea complicat de desfacut si au lasat-o moarta.
woody
Incepator

Mesajde Zanga » 30 Aug 2007, 10:58

Intradevar masina e frumoasa, dar cam multe bubite. Daca vrei ceva mare, si mult mai usor de intretinut, mai bine te orientezi catre un Scorpio 2 :D
Scorpio II 2.0 16V Ultima // Scorpio II 2.3 16V Ghia // Scorpio II 2.9 24V Ghia Cosworth
Zanga
Gas Guzzler

Mesajde sile1 » 30 Aug 2007, 13:46

+ k impozitul era 10 mil pe an ;)
Gus Guzzler
sile1
Granada devoted

Maşina: V12 600

Înapoi la Discutii libere/forum