Inca una faina, dintre cele care nu prea mai solicita comentarii:
(de la ministrul interimar al invatamantului, L Pop; citat aproximativ)
"Va pot informa ca am avut
cea mai buna organizare a examenului de capacitate din ultimii 22 de ani; cat despre abiguitatea subiectului si baremului de la examenul de Limba si Literatura Romana - este vorba de
greaua mostenire lasata de ministrul Funeriu"
(si nu ca n-as fi putea fi de acord ca subiectele sunt facute inca din martie si sigilate si pazite de o strasnica LEGE - da' orisicat!)
Plus smecheria cu delegatia de la Bruxelles; CCR decide ca prezidentul este prima optiune, si ca numai daca vrea muschiul lui il desemneaza pe premier.
Junele sturlubatec iese si tipa ca nu-i cinstit, ca judecatorii de la CCR is de-ai lui Basescu si ca el si numai el (premierul si doctorul*) reprezinta vointa si interesele poporului, deci el se duce orice-ar fi.
Sa vedem ce zice si batranul lup de mare, sa vedem ce se mai intampla maine (ca azi se mai arunca amenitari de suspendare), sa-i vedem cu se reped sa intre in sala, cum se napustesc asupra singurului fotoliu liber, cum se arunca asupra registrului in care e loc numai de o semnatura...
Romania, tare te mai iubesc eu pe tine, of!
* Cica s-ar fi dus sa-l viziteze pe Bombonel la terapia aia intensiva si, cand personalu spitalului a vrut sa-l opreasca, a inceput sa tipe si la ei:
Lasati-ma sa trec, eu sunt doctor!"
$1 scrie:$2ti vazut imaginile cu Nastase cand l-au luat de la Floreasca?
Cum, nu arata ca o friptura in sange? Ca un suferind de la terapia cu-adevarat intensiva (ca doar n-a stat degeaba acolo pana aacuma), numai perfuzii si tuburi de oxigen, masca si aparat de respirat?