de 1741010 » 20 Iul 2012, 21:01
Pentru aducere la cunostinta potentialilor clienti, citez de pe alt topic inchis :
bogy_mezu scrie:
1741010- Pot sa stiu si eu pe ce baza ma acuzati pe mine de teapa? sau Vindeti si dumneavoastra piese de mondeo si va deranjez? Eu chiar nu va inteleg....
Ce v`am vandut Dumneavoastra si nu a fost bun?
Electroventilator,Capota, far, grila faruri,bara spate ,stop, ompresor clima, faruri xenon, cutie de viteze,etriere,kit ghia,manere portiere, kit volanta in 6 trepte,
bara fata, proiectoare jante, catalizatoare,actuator, Tubulatura, instalatie electrica.....etc etc....toate vandute unor colegi de forum...si toti au fost multumiti,
daca sunt
probleme cu ceva eu rezolv, atata timp cat clientul e de acord ca eu sa vad piesa inainte sa ii dau banii inapoi sau inlocuiesc piesa daca intradevar este
defecta,pentru ca si eu am am investit niste bani si dupa ce iti iei odata teapa te inveti, si realizezi ce fel de oameni pot exista pe lumea asta..
Teapa mi-am luat eu de la o persoana, care a inlocuit interiorul unei pompe de injectie de la un motor TDDI si a trimis inapoi frumos carcasa mea cu piesele din interior defecte...
Masinile care le dezmembrez eu au fost toate functionale si au fost aduse pe roti acasa,
Cu Respect : Bogdan: 0 7 5 1 6 5 2 2 9 3 .
Piese nu vand.
Vezi, eu nu am facut comanda pe forum.Am comandat piesele la telefon. Dar vad ca stii cam ce mi-ai dat mie cu probleme. Cu ce sa incep?
1 Pompa de injectieTDCI a fost pentru mine ,dar vad ca probabil ai dat teapa si la TDDI. Nu stiu, nu ma intereseaza, nu e traba mea.Eu povestesc pe scurt aici ce am patit eu . Initial am vrut sa o las balta , dar "scorul" la reparatiile ulterioare la masina m-au facut sa scriu totusi. Da-mi voie sa-ti reamprospatez memoria: ne-am inteles la telefon sa faci semne cu vopsea, sa copiezi seriile sa faci ce vrei ca sa-ti recunosti piesele.Cam cum se face pe la dezmembrari. Sau nu stii ? Stii, pt ca vinzi piese pe mai multe situri si pt mai multe marci auto.Cand te-am sunat sa-ti spun ca nu e buna pompa ai dat-o cotita :ca nu sunt piesele tale ci faci si tu un ban din intermedieri, ca ai cumparat si tu pompa si ala nu-ti da banii inapoi....In fine nu are rost sa continui.
2 Injector.Asta a fost bun dar incomplet. Adica lipsea o piesa din el. Cand l-au curatat ( asa mi-ai zis la telefon ca e curatat si spalat, verificat) au pierdut o piesa mica care sta pe un arc mic.S-a rezolvat.
3. Rezervor + toate conductele de alimentare de la rezervor la injectoare.Ai "uitat" rampa comuna. Ai mai uitat garniturile de la rezervor, care mi-ai promis ca le trimiti.Ulterior cand ne-am certat la telefon ai zis ca le trimiti. Tarziu, rezervorul a fost montat. +Una din conducte lipita cu ceva plastic , cred ca POXIPOL.
P.S. Ai dreptate, te inveti. Dar eu am invatat foarte scump.
PS 2. Ca dovada ca am luat piese da la tine, am chitanta de la FAN CURIER.
Ford Mondeo Trend Tournier, an 2004,1998cmc,85kw/116cp, ABS ,ESP
WV Golf V, 1.9 TDI,2006
Vand palinca de prune : [url]http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=111&t=69948[/url]