Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Re: Fiesta 1.6 Ti-VCT Titanium Blue Vision

22 Ian 2012, 22:55

Mie mi se pare bun.

22 Ian 2012, 23:01

Mihai ... consuma cat a ta ... si Focusul e mai greu.
Cum sa ti se para bun !?
Ma asteptam pe la un 8, dar sigur nu 9.6

22 Ian 2012, 23:36

Cum sa consume cat Focus?
Mihai R tu ai un consum exclusiv urban...in conditiile de acum de 10 %?
Mie mi se pare normal cat consuma Fiesta lui razz ; eu fac un consum strict urban de 11-11,5%

23 Ian 2012, 00:30

eu cred ca-i in limite. daca as merge economic, probabil ca as scoate si 8%, dar ii mai dau talpa la ocazii, iar ocaziile se ivesc cam zilnic.

23 Ian 2012, 10:38

Discutiile astea despre consum nu or sa se termine niciodata.
Razzz, ai vazut episodul Top Gear in care JC a testat Fiesta?
Dupa ce l-am vazut mi-a parut rau ca i-am luat Fabia sotiei.

23 Ian 2012, 10:47

Eu consider ca 9.6% consum exclusiv urban este OK pentru un 1.6L aspirat, de 120 cai. Si da, discutiile despre consum sunt interminabile si de multe ori inutile. :)

@dandobre: de ce ti-a parut rau?

23 Ian 2012, 11:05

La momentul cand am cumparat Skoda nu aparuse noua Fiesta, ci dupa cateva luni, nu mai stiu exact.
Mi se pare Fiesta mai tinereasca, mai moderna, mai fun daca pot sa zic asa (Fabia mi se pare doar un soldatel in alta uniforma al VW si parca este prea terna in interior), nu stiu daca sunt diferente majore la condus, mai ales pentru o femeie si masina utilizata exclusiv in oras.

23 Ian 2012, 11:27

@dandobre - da, clarkson m-a convins si pe mine. ma uitam la polo si ibiza pe vremea aia, dar fiesta le-a luat. si da, e fun ca si masina ;)

@all - eu sunt multumit de consum. in primii 5000km sub 10.5 nu scadeam, oricum as fi mers. si inainte aveam o toyota corolla 1.6 124cp care halea 13-14% in oras. nu ca as avea ceva cu toyota, helluva a car, dar totusi.

28 Feb 2012, 12:15

unul din becurile philips blue vision mi s-a ars aseara, dupa 1 an si 2-3 luni.
ma astept sa se arda si al doilea cat de curand.
o sa le inlocuiesc cu osram cool blue intense de data asta, desi am inteles ca toate din categorie au cam acceasi durata de viata.

pun poze dupa ce le montez.

09 Mar 2012, 12:52

am montat pana la urma philips diamond vision
poze si impresii in weekend.

09 Mar 2012, 12:57

Pai si cum ramane cu: "...they are not road legal within the EU. You should choose Diamond Vision if you are looking for:
• A distinctive blue light on the road to enhance the styling of the vehicle
• Off road use (as not road legal)" :) ?

09 Mar 2012, 13:08

exact :mrgreen:

ca sa ma explic - am vrut lumina alba. nu ma intereseaza ce e legal in EU, ca nu ies cu masina nici din bucuresti, iar in bucuresti nu ma intreaba nimeni ce becuri am pe masina si cate de legale sunt.

in plus, aseara le-am testat pe bezna inainte sa ies in trafic si sunt foarte ok ca si output. si mai albe decat blue vision - care sunt legale, dar au doar 4200K.
am sa fac si poze, pentru clarificare.

20 Mar 2012, 13:44

poze aici

28 Mai 2012, 18:30

Hai ca-ti raspund pe topicul tau :)
Nu scapi de mine... dar nu din vina mea, ci a nevestii care i-a placut Fiesta noua. Eu m-am orientat catre 1,4TDCI - HDI sau cum i-or mai zice diversi ;)
Nu ma mai bag la masina noua ca mi-am luat teapa odata si nu mai servesc. O sa fie una la 3 anisori cu garantie inca 1 an. Sper sa nu sar de 7% in oras ca sa nu ma rada Yarisul !
Am de dat acum Puntoul care are consum de motorinar si chiar imi pare rau de ea (nu credeam ca Fiat poate scoate o masina asa fiabila) - dar e imbatranita moral zice femeia :P

28 Mai 2012, 19:24

bravo :)
las'ca si fiesta e ok. ai facut o alegere buna.

05 Iul 2012, 21:03

am schimbat anvelopele de vara marti.
aveam pe masina hancock-urile stock. asta ar fi fost al treilea an, am zis sa le tin pana la iarna, dar erau uzate inegal, faceau zgomot, nu erau nici un reper de stabilitate, si de fapt nu mi-au placut niciodata. in plus, aveam si 2 jante strambe, si la 120km/h incepea sa-mi tremure volanul ca la balamuc. asa ca mi-am facut de cap :)
am incaltat-o cu 4 bucati BF Goodrich G-Force Profiler, 195/45 R16. le-am ales p-astea pentru ca optiunea a doua pe shortlist ar fi fost Goodyear, dar m-ar fi costat cu aproape 100 ron mai mult pe bucata.
de marti pana azi le-am rulat numai prin oras, am calcat-o si cu 130km/h azi noapte, si pana acum imi plac. se simte clar diferenta fata de hancock.

06 Iul 2012, 19:42

jantele le-ai ingreptat :?:

06 Iul 2012, 21:41

cum ar fi fost sa NU le indrept?... :)

19 Sep 2012, 07:36

$1 scrie:$2ravo :)
las'ca si fiesta e ok. ai facut o alegere buna.

O fi Fiesta buna, dar forumul e de tot rasul ! :-"

19 Sep 2012, 09:17

Pai e simplu tinere, gasesti alt forum sau te uiti la Capatos, sau orice altceva. Nu te obliga nimeni sa intri aici.

P.S. de bun simt ar fi sa lasi topicul omului in pace.

19 Sep 2012, 10:50

=)) Esti of-topic pustiu` ...

19 Sep 2012, 12:51

Daca e " inside joke " nu m-am prins eu, dar poate ma lamuresti cu " of-topic "

19 Sep 2012, 13:26

ce–aveți fraților cu topicul meu?

19 Sep 2012, 13:39

in curand o sa fie off-forum luck33ro...daca cuiva nu ii convine de acest forum nu are decat sa nu il mai viziteze...
Răspunde