ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
13 Iul 2012, 15:29
Salutare.
Am si eu o problema legata de un transfer bancar.
Mi-a trimis fratemiu o suma din contul lui in contul meu, ideea e ca in loc de contul de salariu unde trebuia sa imi trimita, el mi-a trimis pe contul cardului de credit.... eu am de dat niste bani la cardul de credit, nu am restante sunt la zi cu platile. Oare pot sa recuperez banii astia??
MUltumesc
13 Iul 2012, 16:09
mergi la banca si intrebi cei de acxolo sigur stiu
13 Iul 2012, 17:38
Poti scoate banii respectivi folosindu-te de cardul de credit!
13 Iul 2012, 18:05
m-am gandit si la varianta asta in cazul in care nu pot sa fac nimic, dar cei de la banca au zis ca se poate rezolva:) ... sper sa aflu luni

Merci oricum pt idee

d
13 Iul 2012, 18:12
Cu placere! Pana la urma sunt banii tai, nu pot fi considerati "imprumutati"!
14 Iul 2012, 11:15
Nu se intampla nimic, in cel mai NEfericit caz iti vei acoperi datoria de pe card, daca ai. Dar banii se pot trage de pe cardul de credit cu DOBANDA!!! Deci nu e buna varianta aia, trebuie facuta cerere de transfer bani .. banca ar putea refuza, evident!
14 Iul 2012, 18:32
in mod normal dobanda ar trebui sa se aplice doar la soldul negativ. daca tu vrei sa folosesti cardul de credit pe post de card de debit, nu au ce dobanda sa-ti ia.
15 Iul 2012, 18:05
evident. eu mergeam pe ideea ca din cardul de credit sunt trase sume ...
16 Iul 2012, 10:38
Daca ai fi zis si despre ce banca e vorba ai fi avut mai multe sanse sa afli informatii relevante.
17 Iul 2012, 20:50
daca suma a acoperit datoria de pe cardul de credit, acum soldul este pe plus si nu ti se percepe dobanda.
poti sa folosesti suma cu care esti pe plus in aceleasi conditii ca la orice suma de pe cardul de credit: in general fara comision la plata cu cardul , dar daca scoti banii de la bancomat s-ar putea sa iti ia un comision. daca dupa ce platesti cu cardul sau scoti bani de la bacomat esti inca pe plus, nu iti percepe dobanda.
daca vrei neaparat, suma pe plus se poate transfera pe un card de debit normal, dar nu vad rostul ptr ca in general un card de credit poate fi folosit la fel ca un card de debit (card de salariu).
oricum ptr comisioane minime iti recomand sa faci platile doar cu cardul la POS.