Re: Navigatie, Faruri DRL, Banchete, Difuzoare, Diverse....
aduse din germania, silentioase si sterg la fel de bine ca cele originale.
- Faruri DAYLINE Ford Focus 05-08 cu lupa si DRL cod: SWF07GX - NOI cu toate becurile incluse, necesita doar motorasele - 666 Lei
Le-am cumparat pt mine, dar s-a ivit ocazia sa cumpar xenoane de fabrica, drept urmare acestea au ramas in cutie, fara ca macar sa le probez. Oricum se va face proba, pt a evita eventuale probleme. Fiind ambalate foarte bine le pot trimite si prin curier
- Set 4 Difuzoare Ford Focus mk2 Trend Colection - 160Lei
- PowerBox HPS pt Ford Kuga(sau orice ford cu motor de) 140PS TDCi 2.0 - 400Lei (se face proba)
Butuc cu rulment fata Original Ford 1471854 - 260 Lei Nou!!! REZERVAT
Amortizor spate FORD FIESTA KONI 8040-1261 + Arc - 250lei bucata
Amplificator auto Crunch MXB 280 aproape noua - 170lei
specificatii tehnice
Rama de sub clima + butoane incalzire in scaune focus mk2 -180lei
Rama este imbracata in carbon dar carbonul cred ca se poate inlatura fara probleme. nu sunt incluse cele 2 butoane de la incalzire luneta si parbriz, si nici cele 2 capace false cu butoanele de pe ele.
- Oglinzi complete stanga/dreapta electrice si incalzite(fara semnal in ele) Focus MK2, model prefacelift - 250lei ambele

Eleron MS Design vopsit negru dar necesita fie un polish, fie revopsire pt ca are mici mizerii pe sub lac... 280 Lei
Eleronul de la MS Design este aplicabil cu mastic. In poze este pus de forma peste cel stock al masinii. deci nu vine cu stop si eleronul stoc, doar bucata aceea care se aplica si ARATA CAM ASA

Diverse:
Capac Motor 1.6 TDCI fara sistem prindere
Lumini de zi
Set Discuri + Placute spate Ford Focus 2
Camera marsarier dedicata Ford Focus 2 (in locul lampii de iluminare nr, model cu prindere prin suruburi)
- O cheie escamotabila de focus mk2, cea cu lama lata(cred ca are si chip/ trebuie desfacuta) -120lei - nu este originala
- Bavate/Aparatori noroi focus mk2, folosite ceva timp(una are si un mic defect, am sa revin cu o poza) - 120lei set fata/spate
- Tetiere cu 2 intrari AV si una VGA + touchscree... se poate conecta un laptop sau pc si acesta poate fi controlat direct de pe display-ul tetierei - 650lei/setul

Vor mai fi si altele. A se vedea ultimul post...
Nu se trimite nimic prin posta sau curier decat dupa ce se face minim plata transportului in avans
-

Florin.b - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: Ford FOCUS 2007 1,6 TDCi 90CP Trend Collection
- VIN: WF05XXWPD57U38506
, din ce-mi aduc aminte stopul a fost schimbat cu unul rosu(pozele sunt putin mai vechi), necesita vopsire pt ca are julituri si zone mici unde a cam sarit vopseaua de la depozitare cel mai probabil, insa nu are crapaturi sau fisuri