ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
MaÅŸina: ford focus, 2006, 1.6 tdci,80kw: ford focus 2001, 1.6, 16 v, 100 cp VF0NXXGCDN1K74871
VIN: wf0wxxgcdw6j57655
Re: Cafeneaua suparatilor
17 Iul 2012, 21:44
postez aici pt ca sunt foarte suparat si anume am facut programare la RAR Cluj pt masina prietenei mele, un focus din 2001 benzinar, pt azi ora 13, am ajuns la RAR pe la ora 12 si la 12 si 30 min am intrat in curta si m-am asezat la rand si am asteptAt, dupa cum spuneam programarea era pt ora 13 dar in hala am intrat abia pe la 15,30, dupa ce au facut verificarile de rigoare, am trecut fara probleme, am mai asteptat mai bine de 2 ore sa elibereze CIV si certificatul de autenticitate, deci acasa am ajuns dupa ora 19. tin minte ce anul trecut in 2 ore am terminat si aveam toate actele masini la a mea, dar asta e Romania, probabil pt ca nu am lasat nimic in actele de Germania
Sunt suparat ca a plecat dintre noi Mihaela Ursuleasa. O pianista de exceptie, cu rezultate meritorii pe marile scene ale lumii. Sunt la fel de suparat ca desi a fost la origini concitadina cu mine, pana cand nu am aflat de moartea ei habar nu aveam cine era si ce a facut pe lumea asta.
Suntem asaltati de Sanziene Buruieni si de alte specimene siliconate, iar valorile sunt lasate deoparte. Pacat!
Da, nu mi-am ales bine tara in care sa emigrez: din cauza unei probleme nasoale cu intoxicari cu metanol in Cehia s-a introdus prohibitia la alcool peste 20%. Nu se stie pe ce termen. Vorbele sunt de prisos...
Pai Mihai, pentru o noapte scurta nu gasesti vin rosu sub 20%? Iar ca alegeri, ai vin, bere, apa plata, apa carbogazoasa, apa partial decarbogazeificata, etc... sau H2O cu ochelari (in traducere libera, apa chioara)
Problema la vin si bere e ca trebuie sa bagi o cantitate insemnata pentru a ajunge floricica. De-asta eu prefer ceva mai tare pentru ca te scuteste de atatea vizite la toaleta .
Mihai, au fost probleme cu bauturile spirtoase ieftine, indigene. Ar fi normal ca restrictia sa nu se aplice la bauturile scumpe de import, de exemplu la un whisky de marca.
Interesant este ca nu au stopat si exporturile, asa ca atentie mare ce consumati, daca pe sticla de tarie scrie ceva cu "Czech Republic", mai bine pas...
$1 scrie:$2unt suparat ca un vechi si bun prieten si-a pierdut viata azi noapte intr-un accident cu motorul in Bucuresti, dinspre DN1 către Şoseaua Pipera.
RIP Sorine...
E o discutie interminabila pe forumul de specialitate. Evident ca si multe balacarii... insa pacat!
I-am tot citit si rascitit colectia in timpul liceului. Odihneasca-se in pace !
$1 scrie:$2Sven Hassel, celebru pentru opere precum "Blindatele morţii" şi "Gestapo", a decedat, pe 21 septembrie, la vârsta de 95 de ani, potrivit unui anunţ postat pe site-ul oficial al scriitorului.
Ieri dimineata a murit un cunoscut, in accident de masina. Poate oboseala, poate o problema de sanatate (61 de ani)... cine stie? Cert este ca a iesit de pe carosabil, direct intr-un copac. Oare a facut cineva un calcul cate vieti ar fi salvate daca in vecinatatea drumului nu ar mai exista acesti copaci?
MaÅŸina: Ford Scorpio, 1986, 2.0i OHC-EFI, 85kw/115 cp & BMW 330xd,184 hp!
VIN: WF0AXXGAGAGU01536
Re: Cafeneaua suparatilor
27 Sep 2012, 23:52
Poi dupa ce ca se taie padurile,si scade productia de oxigen...macar copacii de pe marginea carosabilului sa mai ramana pe pozitie...iar in caz ca ai probleme cu sanatatea sau esti obosit,mai bine ramai acasa sau treci pe altcineva la volan...copacii nu au nici o vina. Imi pare rau pentru prietenul tau Nic ,sa se odihneasca in pace.
Copacii de pe marginea drumului se pot taia dupa regula: "tai unul, plantezi trei". Iar in locul copacilor, poti pune vegetatie de mica inaltime, care poate fi mai eficienta din punct de vedere al mediului decat un plop batran.
Ai dreptate cu faza legata de oboseala, boala, etc. Dar cu totii facem greseli, insa nu trebuie sa platim pretul suprem daca acea greseala nu e majora (cum ar fi fost de exemplu sa traga de volan stanga, sa intre pe contrasens).
Mai sunt si situatii in trafic in care esti pus fata in fata cu unul care depaseste imprudent. Sau o problema tehnica la masina, greu de anticipat (ex. o explozie de cauciuc). De ce sa nu ai la dispozitie o varianta de evitare a urmarilor neplacute?