Pentru ca se cere, pentru ca vedem, pentru ca ne place, pentru ca vrem !!!!
20 Mai 2012, 20:23
Si eu pe faza scurta am de 6.000 si fara lupe si nu deranjez pe nimeni,nu primesc flashuri niciodata.Oricum nu se comapara cu becuriile normale asta e clar.
Iar cu amenziile sa ne "rupa" ca nu au cum,sau mult prea greu.Cat de repede imi voi monta lupe pe faza scurta iar apoi sigur imi voi pune de 55 W si de 10.ooo K ca sa nu imi poate face nimeni nimica:)Si nici de deranjat nu voi deranja pe nimeni. Bafta!
21 Mai 2012, 14:58
Este corect ca farurile cu xenon ar trebui sa fie cu lupa(si auto leveling) dar nu inteleg de ce pentru modelul meu de mondeo farurile daylight after' nu sunt facute pentru instalatie hid,mai ales ca au un pret de minim 230 euro.daca as putea sa pun cumva lupa as pune dar nu se poate....si daca nu deranjez pe nimeni in trafic cu xenonul pe far normal nu vad de ce sa nu am si eu o vizibilitate mai buna.salutari
21 Mai 2012, 16:21
$1 scrie:$2i eu pe faza scurta am de 6.000 si fara lupe si nu deranjez pe nimeni,nu primesc flashuri niciodata.
Faptul ca nu primesti flashuri nu inseamna ca nu deranjeaza.
Si, desigur, faptul ca tu esti vanzator de chinezarii de csenoane after-market face ca declaratiile tale sa fie...sub semnul intrebarii, ca deh, ce naiba era sa zici, trebuie sa-ti lauzi si sa-ti vinzi marfa.

Daca ai rabdare sa cauti pe forum, o sa vezi ca mai sunt o gramada de topicuri in care lumea isi exprima "respectul" fata de bizonii cu xenoane after-market.
viewtopic.php?p=1087672#p1087672viewtopic.php?p=1015965#p1015965viewtopic.php?p=1031332#p1031332viewtopic.php?p=557495#p557495viewtopic.php?p=560596#p560596Aceleasi discutii le gasesti si pe alte forumuri.
PS: Nu te deranja sa raspunzi la acest mesaj, stiu deja ce vei spune, ca doar trebuie sa-ti vinzi si tu marfa, nu?
23 Mai 2012, 01:26
Nicidecum.Nu imi laud deloc marfa,fiindca nu vand xenoane (csenoane cum ai scris tu ca doar esti mare membru al asociati...si sti foarte multe,mai ales sa scri corect) pe banda rulanta sau stiu eu.Nicidecum.Am vandut o perioada de timp dupa care nu am mai vandut fiindca am trecut la alte lucruri mai importante.Si da intradevar la 100 de ron setu sunt chinezarii,fiecare e constient de asta ca doar iti dai seama ca nu sunt facute in Germania la banii astia,insa cu toate astea majoritatea tot cumpara fiindca au garantie si isi scot banii iar oamenii sunt foarte multumiti.Intr-o alta ordine de idei nu deranjez pe nimeni credema,doar ca trebuie sa fie invidiosi ca tine care intotdeauna au de comentat,ca daca nu primesti flashuri nu inseamna ca nu deranjezi si asa mai departe...Plus de asta am trecut si ITP-ul cu ele montate pe masina si amenda fi consvins ca nu voi lua,sa nu vorbim de retinut talon si altele.
Cine'i istet si tine la estetica masinii si la o vizibilitate mai buna in functie de cati bani are isi pune,cine nu nu.
23 Mai 2012, 08:40
$1 scrie:$2icidecum.Nu imi laud deloc marfa,fiindca nu vand xenoane (csenoane cum ai scris tu ca doar esti mare membru al asociati...si sti foarte multe,mai ales sa scri corect) pe banda rulanta sau stiu eu.Nicidecum.Am vandut o perioada de timp dupa care nu am mai vandut fiindca am trecut la alte lucruri mai importante.Si da intradevar la 100 de ron setu sunt chinezarii,fiecare e constient de asta ca doar iti dai seama ca nu sunt facute in Germania la banii astia,insa cu toate astea majoritatea tot cumpara fiindca au garantie si isi scot banii iar oamenii sunt foarte multumiti.
Intr-o alta ordine de idei nu deranjez pe nimeni credema,
Nu te cred, pentru ca nu esti obiectiv, doar iti lauzi marfa.
$1 scrie:$2oar ca trebuie sa fie invidiosi ca tine
Dar pe ce as fi invidios? Pe obrazul gros al celor care-si pun xenoane in far cu oglinda?

Te inseli.
$1 scrie:$2lus de asta am trecut si ITP-ul cu ele montate pe masina si amenda fi consvins ca nu voi lua,sa nu vorbim de retinut talon si altele.
Asta nu inseamna ca nu deranjeaza si nu inseamna ca sunt legale. Ca stim si noi cum se poate trece ITP-ul, ca deh, traim in Romania si orice...comerciant de bazar se considera mai presus de lege.
$1 scrie:$2color=#FF0000]Cine'i[/color] istet si tine la estetica masinii si la o vizibilitate mai buna in functie de cati bani are isi pune,cine nu nu.
Cine are comportament de mahala si-l doare in cot de ceilalti, isi pune xenoane in far cu oglinda.
Cine are bun simt si respect pentru ceilalti participanti la trafic si respecta legea nu recurge la asemenea improvizatii pentru "estetica masinii".
23 Mai 2012, 12:44
Mai bine ma retrag si asta pentru ca cel mai destept cedeaza.Nu are rost sa ne tot contrazicem fiindca as putea sa imi sustin parerea inca in 20 de pagini,si tu la fel,doar ca nu are rost sa imi pierd timpul cu astea.
Numa bine tuturor!
23 Mai 2012, 13:08
Ce zici de un pool pe o intrebare cu doua posibilitati de raspuns:
- Ati fost orbit de xenon in far cu oglinda?
1. Da
2. Nu
19 Iul 2012, 14:28
da...de-asta imi pun bixenon (lupa aftermarket in faruri originale si instalatie de spalat faruri - autoleveling e la stadiu de concept inca)

..sa le las urme pe retina ..
19 Iul 2012, 17:06
boqqdan, te sustin, am inceput si eu sa imi pun xenon, am gasit senzorii, sistemul de spalare si mai am doar farurile sa faca rost de ele.
26 Sep 2012, 23:25
Am achizitionat recent un Ford Fiesta 1.2 si doresc sa imi pun o instalatie de xenon(6000k).
Cei de la Ford au spus ca in cazul in care montez o instalatie noua pe masina se poate modifica fluxul de curent si "cica" ramane in memoria computerului si este posibil sa imi pierd garantia.Totodata mi-au facut si o oferta pentru xenoane dar pretul e cam mare;pe mine m-ar costa 210-250 RON toata instalatia+ manopera
Sunt curios daca v-ati pus careva kit de xenon si ati avut ceva probleme in timpul condusului din cauza lor. Merci
27 Sep 2012, 00:30
Conteaza calitatea balasturilot.Daca-s proaste , se poate "praji" ECU motor.
22 Noi 2012, 16:20
SALUT. AS VREA SA ACHIZITIONEZ XENON AFTER MARKET.. IMI RECOMANDA CINEVA?
CE MODEL AR FI COMPATIBIL?
FORD FOCUS 2001 1.8TDdI 90CP MODEL FARA FACELIFT BREAK.
MULTUMESC.
22 Noi 2012, 16:40
Salut,
Nu mai scrie cu caps lock.
22 Noi 2012, 18:13
Daca nu ai faruri cu lupa nu e bun niciun tip.
Mai mult, daca iti montezi pe farurile vechi, cu toate ca esti membru in acest club si posesor de Focus, nu o sa ma impiedice nimic, nici pe mine nici pe majoritatea conducatorilor auto, sa te injuram cum nici nu-ti inchipui, cand o sa te intalnim noaptea in trafic.
In rest, numai bine.
04 Ian 2013, 20:07
as dori sa-mi pun un xenon in proiectoare si becul e de h1... acum ma intreb daca imi trebuie un adaptor ceva sau vine pur si simplu becul pus in far? in afara de drosere care vin conectate la bec... Multumesc!
29 Ian 2013, 15:52
Salutare domnilor,
Imi poate da careva o parere despre asa ceva?
http://gamamag.ro/products/BI-XENON-Lupe-faruri-cu-xenon-si-Angel-Eyes.html Ca tare ma mananca buzunarul
Mersi,
Mihai