Re: bibanu47: service, reparatii, reconditionari si modifica
$1 scrie:$2$1 scrie:$2alut,
Am ceva probleme de ceva vreme, cand dau drumu la AC pur si simplu motorul da sa moara, trebuie sa accelerez puternic altfel creste in turatie ca o rima, ca si cand n-ar avea turbo, pana acum se simtea o pierdere de putere dar nu asa de mult, sa fie din cauza caldurii f mari, si a reglajului prost(mai mic) ale pastilelor de la tacheti? Fara AC cuplat trage bine masina...
As vrea sa stiu domnule Gabi daca in luna august(sper sa imi iau concediu) as putea sa va fac o vizita sa reglam pastilele alea, eventual si alte "bubite".
Salut,
Eu zic ca pentru inceput trebuie masurat alternatorul sa nu aiba vreo dioda arsa iar referitor la reglajul tachetilor o rezolvam de rezolvat dar din motive bine intemeiate sunt obligat sa lucrez o saptamana da si una nu si din acest considerent nu pot mai devreme de sfarsitul lui august-inceputul lui septembrie dar oricum zici de aproape 2 ani ca tot vii la mine asa ca nu mi se mai pare o noutate .
Multam de info, e cam departe si noh, cat a mers, am mers asa cu ea, ca deh......vremuri grele...plus ca daca vin, nu pot lasa masina asa cum imi doresc sa fie verificata ca lumea, vin dimineata si plec seara......dar o sa vad cum naiba o sa fac.....cum verific alternatorul, daca are buba? sa masor incarcarea cu si fara AC cuplat? Sa se fi dus ceva la el din cauza bateriei, am o baterie cam marisoara 85A......si parca alterantorul la Focus e de 90A....?!?
- focu25
- Member
- Maşina: Focus 3 1.6 tdci 115HP

nu am fost acasa si am incercat sa le uplodez de pe mobil si se pare ca nu a mers,dar am reusit acum 
)