de leontet » 05 Sep 2007, 00:09
Din cate stiu eu, in asemenea cazuri te poti adresa direct firmei care are contract de ridicare a masinilor incorect parcate cu primaria. Ei au intotdeauna si un politist in echipa, care va face proces verbal de constatare a abaterii si va dispune ridicarea, transportarea si depozitarea vehiculului in parcarea (platita!!!) pe care o au obligatoriu in dotare. Banuiesc ca numele firmei si numarul de apel telefonic pot fi relativ simplu aflate de la biroul de relatii cu publicul sau informatii al primariei de sector. Cand posesorul va constata ca-i lipseste masina, va apela la politie si va afla cu surprindere ca trebuie sa plateasca pe langa amenda de rigoare si contravaloarea tuturor "serviciilor" prestate enumerate mai sus... iar costul parcarii este cu atat mai mare cu cat individul va reveni mai tarziu la locul faptei. Mai mult, daca in ce priveste amenda poate plati doar jumatate din minim, celelalte trebuie platite integral, indiferent cat de rapid este contravenientul (si nu-i deloc putin - stiu asta pt ca mi-au ridicat masina acum cativa ani de pe strada si desi am ajuns la parcarea mentionata inaintea lor tot a trebuit sa-mi golesc buzunarele!!!). Eu, unul, cred ca merita s-o pateasca cu varf si-ndesat!
FORD Fiesta 1.4TDCi Comfort, 2006, Moondust Silver
VIN: WF0HXXWPJH6B31312 _____