$1 scrie:$2Mi se pare un om onest, vobeste frumos, are principii .. este un politician vertical. Sigur ca are si bube .. ultimele decralatii cu demisia sau plecarea din viata politica .. ingrengatura cu PSD .. pot fi si acuze! Insa din clasa politica actuala, mi se pare un politician OK.
As zice ca este adevarat ca ti se pare...
Principii are si unul ca voicu sau ca vantu, dar noi, oamenii de rand, avem alte pareri despre principiile democratice.
Imi poti da ce a facut de cand este in parlament? Ca in pnl am vazut, l-a decapitat complet... Iar ca presedinte 'interimar', la depasit lejer la implicare pana si pe Basescu.
Inca ceva: ce inseamna 'onest'? Poate are vreun alt sens, ca ala obisnuitu' nu-l regasesc la crin.
$1 scrie:$2PS: nu-mi place faptul ca este pe primul loc la absente .. mare minus! Admit.
Si atunci de ce trebuie sa-l platim sa ne reprezinte? Apropo, cum te reprezinta unul care nu se prezinta??? Si care e OK dupa parerea ta...?wtf? Pe scurt, e ca o motocicleta care nu merge, dar in rest arata bine
$1 scrie:$2Dar sa REVENIM...
Nu revenim la nimic, problema era strict legata de acest referendum.
$1 scrie:$2.. dar la cum il sustii.... iar Presedinte, eu unu' nu-l mai consider demult...
Nu conteaza ce sustin eu sau altii, conform constitutiei este presedinte. Nici parlamentul nu ma reprezinta pe mine, dar este o institutie indispensabila in actuala constitutie, care are niste drepturi si niste obligatii. Si au fost alesi pe o perioada bine determinata, iar presedintele la fel. Deocamdata nu avem nimic legat de demisie in caz de majoritate a altui partid/uniune, nici de o parte, nici de cealalta.
$1 scrie:$2Asa cum sustineam si in paginile trecute, cvorumul e necesar pentru a avea cel putin 25%+1 din liste pentru o decizie, considerand ca si impotriva deciziei ai 25%.
Asta e matematica ieftina, conceputa ad-hoc. Limita minima pentru participanti era de 50% + 1 pentru VALIDAREA referendumului.
$1 scrie:$2Nu mi se pare corect sa IGNORI votul a 7.400.000 de oameni pronuntat pentru o decizie pentru simplul motiv ca nu ai 1.800.000 si impotriva deciziei. Totusi, cel putin 40,25 % din popolatia cu drept de vot (pe care o bajbaim in jur de circa si ceva) a Romaniei a cantat o melodie: LASA-NE, LASA - NEEEEEEE !
Repet: a fost referendum, NU alegeri. Ca au votat 1 sau 7 milioane NU are legatura cu validarea referendumului.
Apropo, la examene la fel ai facut? Sunt oameni picati la sutime la un examen de admitere si asta este, nu s-a intamplat nimic, toata lumea stia care sunt regulile.
$1 scrie:$2Apropo: poti sa ne argumentezi clar de ce-ti place? Ca vad ca celorlalti le ceri.
Nu am spus ca-mi place sau nu, problema a fost strict de respectarea unor reguli. Pe Ciprian l-am intrebat motivul pentru el a afirmat asta si m-a facut curios.