$1 scrie:$2e stie sa faca "Pilotul automat autoadaptiv"?
Din ce am citit in manual se pare ca ar fi ceva similar cu sistemul de pe Merc S-Klasse. Mai exact, setezi viteza de croaziera si sensibilitatea radarului iar masina va merge cu viteza setata pana va "simti" cu radarul o masina care-i sta in cale, moment in care, teoretic, masina va reduce AUTOMAT viteza si va mentine o distanta pre-setata (din sensibilitatea radarului) fata de vehiculul din fata. Cand (sau daca) cel din fata ta se va da din fata ta, masina va accelera AUTOMAT la viteza de croaziera.
Din pacate nu am mers cu ea pe autostrada deloc pt a testa chestia asta, dat fiind faptul ca tara noastra are doar 300km de autostrada.
$1 scrie:$2am cat timp ati asteptat cei care nu ati luat masini din stoc si le-ati comandat cu diverse optiuni?
A mea a venit in 26zile cu optionale... dar se pare ca am avut norocul ca dealer-ul sa-mi gaseasca masina in Germania configurata foarte aproape de ce vroiam eu si de-aia nu a drat asa mult... se pare ca daca vrei una configurata in totalitate de tine poti astepta si pana la 4 luni...
Multumesc din nou tuturor celor care mi-au transmis urari de bine.
2007 Ford Mondeo, TitaniumX, sedan (4uşi) 2.0TDCi 140CP, Stardust Silver Metalic.
2007 Ford Transit Connect, Base, SWB Van (5uşi) 1.8TDCi 90CP, Diamond White.