Sony MP3 6CD Oval + Subwoofer pe Mondeo MK4
Va salut!
In dorinta de a mai schimba un pic din sonorizare, am achizitionat o statie SONY XM-GTX6020 pe care as dori sa o montez doar pe subwoofer.
Am inteles ca montarea ei in acest caz se face in punte + de la o iesire(R) si - de la cealalta iesire(L).
Statia are atat intrare HI INPUT (semnal de la difuzoare) cat si LINE IN .
Doresc sa va intreb:
1. Exista vre-o diferenta in calitate daca montez pe HI-INPUT si nu pe LINE IN ?
2. Aveti o diagrama(schema) cu unitatea Sony MP3 cu 6 CD-uri ovala de pe Mondeo MK4 TitanumX?
cred ca este modelul (Sony CDX-FC394DF).
3. Pentru o putere de 350W RMS este nevoie de condensator?
Vreau sa caut cablul de Remote +12V si iesirea de Line Out si pana nu gasesc o schema sa nu desfac bordul.
In dorinta de a mai schimba un pic din sonorizare, am achizitionat o statie SONY XM-GTX6020 pe care as dori sa o montez doar pe subwoofer.
Am inteles ca montarea ei in acest caz se face in punte + de la o iesire(R) si - de la cealalta iesire(L).
Statia are atat intrare HI INPUT (semnal de la difuzoare) cat si LINE IN .
Doresc sa va intreb:
1. Exista vre-o diferenta in calitate daca montez pe HI-INPUT si nu pe LINE IN ?
2. Aveti o diagrama(schema) cu unitatea Sony MP3 cu 6 CD-uri ovala de pe Mondeo MK4 TitanumX?
cred ca este modelul (Sony CDX-FC394DF).
3. Pentru o putere de 350W RMS este nevoie de condensator?
Vreau sa caut cablul de Remote +12V si iesirea de Line Out si pana nu gasesc o schema sa nu desfac bordul.
-
mandrk - Member
- Maşina: Ford Modeo MK4 Titanum X 2007 2.0L, 103kw, 140Cp, SilverDust
- VIN: WF0EXXGBBE7L03628