Salut,
S-a mai discutat despre asta pe un alt topic, nu stiu exact acum unde. Oricum, datorita faptului ca CD changer-ul mai schimba si alte informatii cu unitatea audio, nu vei putea sa pui AUX pe intrarea de CD changer.
In cel mai rau caz, deoarece ai mufele standard ISO, ai putea sa introduci semnal MONO pe pinii 7 si 8 din conectorul C2. Problema este ca vei avea doar semnal MONO (acei 2 pini sunt pentru carkit-ul de telefon mobil) si, in plus, ar trebui sa "pacalesti" functia de Mute. Asta inseamna ca atunci cand suna telefonul, carkit-ul intrerupe difuzoarele si transfera convorbirea catre difuzoarele masinii. Din desenul postat de tine, pentru a utiliza functia Mute, ar trebui sa pui la masa terminalul 2 din conectorul A sau terminalul 9 din conectorul C2.
Cautand pe internet, am reusit sa inteleg ca terminalul 2 din conectorul A ar trebui pus la masa; terminalul 9 din conectorul C2 se foloseste pentru un sistem de navigatie externa sau pentru carkit-ul de telefon.
Una peste alta, cred ca cel mai bun lucru de facut este sa instalezi un CD changer care sa stie sa citeasca MP3-uri (nu stiu daca exista asa ceva, nu m-a interesat pentru ca la unitatea mea audio nu pot instala decat AUX). Parerea mea
.