Uite ca renault scoate symbolu' de ani buni si nu s-a saturat lumea asa de mult de el, nici facelift nu a avut, si vanzarea a fost ok. E adevarat ca se adresa clasei de mijloc si nu clasei de top precum laguna, scenic sau mai stiu eu ce model. Si mai e adevarat ca au scazut vanzarile la el , dar renault nu scoate decat symbol, mai scoate inca 17 modele (conform
http://www.renault.ro) si omul are de unde alege.
Dacia nu scoate decat un model, si din modelul asta a facut toate tipurile, berlina, breck, papuc. Nu o sa vezi alte marci sa scoata un bord, 3 motoare, 2 scaune si 2 modele de faruri si din astea sa faca si berlina si breck si jeep si pe mama masii... Da bine, e dacie, dar strica daca acum in prezent in 2008 inca se fabrica solenza (sa nu zic sn)? . Pai strica ca nu mai avea vanzare loganelu'.
Si inca ceva, cred ca ati vazut toti ca au inceput sa scada vanzarile la logan, si dacia a inceput sa taie din orele angajatilor si curand vor baga somaj tehnic. Se pare ca facelift-ul si sandero nu prea au avut succesul preconizat. Oricum, la cate au vandut pana acum, inca mai au destul de tras din piese si revizii.