Discutii libere/forum

Punct de colectare deseuri

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Punct de colectare deseuri

Mesajde pauly53 » 25 Aug 2012, 14:15

Salutare,

Acu ceva vreme, cam 6 luni am schimbat antigelul si uleiul de servo. Le-am pus frumos in sticle bine sigilate, stiind ca nu am voie sa le arunc la gunoi sau sa le torn pe canal in jos fiind destul de periculoase pentru mediu. De atunci tot stau cu ele in pivnita si nu gasesc un punct de colectare. Stie cineva unde as putea sa le duc?

Eu sunt din Tg-Mures si am cautat pe net "puncte de colectare a deseurilor periculoase" pentru Tg-Mures, dar nu am gasit nimic concret. Pot sa il duc oare la reprezentata?

Mersi fain de ajutor ;)
Paul.
"Don't eat yellow snow"
Ford Focus 2001 Hatchback, 1.8 Diesel, 55kW
pauly53
Ford Freak

Maşina: Ford Focus 2001, 1.8 Diesel, 55 kW, model hatchback
VIN: De00fucking00casa

Re: Punct de colectare deseuri

Mesajde Smiley » 25 Aug 2012, 15:01

orice service ar trebui sa ti le primeasca, sunt obligate(din ce stiu eu) sa aiba contract cu o firma care se ocupa de deseurile respective.
Focus C-Max Ghia 2.0 TDCI
Imagine
Smiley

Înapoi la Discutii libere/forum