Audio/Video/Navigatie

Lipsa mufa AUX.

Cum se poate da muzica mai tare ?

Lipsa mufa AUX.

Mesajde Mircea G » 27 Aug 2012, 14:21

Sint curios cit se cere la reprezentanta pt mufa auxiliara a unui casetofon !
Astazi m-am hotarit sa-mi fac mufa auxiliara la un cd 6000 pe Mondeo ...M-am inarmat cu scule si documentatie si ...la treaba .
Primul pas facut , scoasa usa de la torpedou . Tac-pac ...si am ramas masca !
Injuraturi , dumnezei , cruci mari facute .....
Soc !
Nu credeam ca in tara asta nesimtirea si prostia sa fie atit de mare , calicia dusa la extrem .
.................
Masina a fost prevazuta din fabricatie cu mufa auxiliara functionala dar cum nu s-a cerut si platit pt mufa auxiliara , au taiat cablul mufei .Mai mult de atit , au taiat cablui mufei in dusmanie , sa nu mai poata fi folosita , iar cablul l-au lasat desizolat .
Prostia este maxima . Cablul lasat putea duce la probleme , plus ca au cheltuit bani sa plateasca pe cineva sa distruga masina !
Niste nenorociti .
In consecinta , cum nu puteam sa recuperez mufa originala , am folosit alta ( in poza in stinga ), mufa care avea si cablu , am legat pe firele masinii , si acum am mufa auxiliara .
Fişiere ataşate
mufa auxiliara 1.jpg
mufa auxiliara 2.jpg
mufa auxiliara 3.jpg
mufa auxiliara 4.jpg
Acum pe un cont nou deoarece pe vechiul cont " Mircea Maximg " nu m-am mai putut loga ...
Mircea G
Incepator

Maşina: Ford
VIN: wfo4xxgbb46m55506

Re: Lipsa mufa AUX.

Mesajde Mircea G » 27 Aug 2012, 15:44

Vad ca s-a schimbat titlul , probabil pt a proteja vinzatorii ...In fine , doream doar sa editez dar este prea tirziu .
Aveam o intrebare : mai trebuie sa descopar ceva in legatura cu butonul "phone "de pe radio ? Are si alta functie in afara de "mute "?
Acum pe un cont nou deoarece pe vechiul cont " Mircea Maximg " nu m-am mai putut loga ...
Mircea G
Incepator

Mesajde DGAlexandru » 27 Aug 2012, 16:34

Titlul nu avea nicio legatura cu realitatea. Masina a iesit cu acea mufa din fabrica.. de atunci pana cand a ajuns la tine, cineva a avut nevoie de ea si a luat-o. Daca ai avut-o de noua, atunci gandeste-te pe unde ai lasat masina.

Butonul Phone e pt. CarKit. Daca nu ai asa ceva sau ai un model "neoficial" atunci el asta face - activeaza / dezactiveaza functia "Mute".
Gasesti informatii despre el atat in manualul "Ghidul Audio" cat si pe forum.
---------------Tel: 0722.120.128 / 0741.741.608 - Alexandru - Bucuresti---------------
--- !!! --- MP / PM dezactivat --- !!! ---

Imagine
DGAlexandru

Maşina: Mondeo 4 HatchBack, TITANIUM X, 2.0 TDCi 143cp, AT6, Thunder Metallic, 05.2008

Mesajde Mircea G » 27 Aug 2012, 18:12

Masina a fost tot timpul in familie si nimic nu lipsea , doar cablul era taiat .
Mufa exista , si se vede in poza cu cablul taiat , cablul exista ....
Doar a fost facuta inutilizabila .
..........
referitor la telefon ...am desfacut masina sa caut modulul , dar in afara de praf , n-am gasit nimic ...
Mircea G
Incepator

Mesajde MuciX » 27 Aug 2012, 18:21

Eu am carkit (am presupus ca e pus din fabrica) pe masina si cu butonul "Phone" raspund sau inchid un apel.
La apasarea initiala a butonului se comuta pe modul "Phone". Cu butonul "Menu" se intra in call log (Calls in/Calls out) si in lista de contacte stocata de telefon.
Daca nu ma insel poti gasi astea in Manualul de utilizare a unitatii audio.
MuciX
Member

Maşina: Ford Focus Turnier, 2005, 1560 cmc, TDCi, 80 KW
VIN: 1VINVINVINVINVIN1

Înapoi la Audio/Video/Navigatie