de paul91 » 13 Feb 2013, 17:13
Buna:D
De curand am avut ocazia de a ma inscrie si pe un alt forum auto, acela al vw intrucat am fost la limita de a schimba taberele in ceea ce priveste masina. nu vreau sa fac reclama, pt ca acolo sunt multe lucruri care nu imi plac, inclusiv restrictia de a posta in multe topicuri pana la atingerea unui numar de postari, dar o singura chestie mi-a atras atentia in mod favorabil si ma gandeam sa o impartasesc cu voi in speranta ca poate veti fi de acord cu mine, si ar fi un + adus forumului. la partea de vizionare poze, ei au (banuiesc, cunosc foarte putin web design) un flash player, care atunci cand un utilizator posteaza o poza, se deschide acel flash player, si pozele se deruleaza apasand pe next. mi se pare o chestie interesanta, tinand cont ca la noi pe forum daca vrei sa vizualizezi mai multe poze postate de acelasi utilizator, trebuie sa dai clic pe poza, o vezi marita, apoi dai back, click pe urmatoarea poza si tot asa.
Repet, nu vreau sa fac reclama, nu cunosc toate consecintele in ceea ce priveste costul implementarii acestei functii,consecintele negative in ceea ce priveste spatiul ocupat pe server si incetinirea site-ului cu aceasta metoda de afisare poze, dar din punct de vedere al utilizatorului mi se pare un lucru interesant.
EX Ford Ka 1.3, 60CP 2000, WF0BXXWPRBYY89308
Dezmembrez Ford Ka An 2000Dotari:Inchidere, geamuri+Oglinzi electrice+AC+4 Airbaguri,Casetofon, Parbriz incalzit, Reglaj electric faruri