Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Re: Ford Focus 2 sedan

29 Iun 2012, 08:49

Acum ar merge grila de la radiator si sigla facute negre.
Legat de bavetele alea pe spate, nu prea arata bine, merita un efort sa iei originale. Dar calul de dar nu sa cauta la dinti :D .

29 Iun 2012, 14:15

Multumesc pt aprecieri!
@bogda1313 grila de la radiator deabia am vopsit-o in culoarea caroseriei,la sigla ma mai gandesc,iar bavetele de noroi stiu ca nu arata prea super,dar asta e cadoul e cadou :P

28 Iul 2012, 09:51

$1 scrie:$2i-am montat guri de ventilatie(nu stiu cum se numesc oficial :D ) de GHIA,cu manetuta din centru cromata.Se potrivesc cu butoanele de la A.C. si cu manerele pt deschiderea usilor.
In curand sper sa montez si un set de faruri cu interior negru :roll:

Imagine

Imagine

Imagine

eu nu vad nici o diferenta:))

28 Iul 2012, 11:25

Maneta de care tragi sa reglezi curantul de aer are tamburusul cu mijloc cromat.

27 Aug 2012, 16:11

wow,ce praf s-a pus pe aici!!intre timp masina nu a mai suferit alte imbunatatiri sau modificari,doar o revizie completa(filtre,ulei + o verificare generala) si se pare ca se "simte" foarte bine.de curand a depasit si pragul de 100k km si e la fel de "vioaie" ca-n prima zi :))
Imagine

27 Aug 2012, 22:30

Nu am reusit sa ne vedem nici ieri, nici azi... si aveam o mica surpriza. Un frate mai mare.

28 Aug 2012, 08:13

Pai si surpriza dispare pana la urmatoarea intalnire?

29 Aug 2012, 20:57

Salut, spune-mi te rog, cand ai vopsit partea inferioara a barii ai demontat-o sau nu?
Vreau si eu sa o vopsesc dar as prefera sa scot partea aceea sa-i pun o plasa pt a impiedica pietrele sa ajunga la radiator, si nu stiu cum se scoate.

29 Aug 2012, 23:08

Salut!Nu am demontat nimic,am vopsit-o direct pe masina.din cate stiu partea inferioara e prinsa de bara in niste cleme si vreo 2 suruburi.Bafta!

30 Aug 2012, 11:16

Mersi. Am incercat sa scot toata bara dar am renuntat, e prinsa de parca... La astra h avea 2 suruburi si restul cleme dar la focus, numai sub far sunt 3 suruburi la care ajungi foarte greu plus altele.
In fine, vad eu. Numai bine.

24 Sep 2012, 21:22

Masina a intrat la vanzare!!!
Cine e interesat : 0745319008 :-c

24 Sep 2012, 21:30

Spor la vanzare Alin, te pupa tata :))

25 Sep 2012, 09:08

Succesuri colegu!

02 Noi 2012, 19:31

Inca nu am vandut masina,asa ca din plictiseala i-am colantat plasticele de pe bord cu autocolant imitatie carbon.Nu mi-a iesit perfect,dar deh,sunt la prima tentativa de acest fel :D .App,as avea nevoie de un player, de preferat sony model oval cu un singur CD,daca are cineva la un pret rezonabil :-"

Imagine

02 Noi 2012, 20:08

Mai ridica-i pretul cu 100 euro :))

03 Noi 2012, 16:25

Pentru a remedia bulele de aer de pe colantare poti incerca sa intepi cu un bold, pentru a permite aerului sa iasa.

Oricum arata bine, mai ales ca esti la prima incercare.

Bafta!

05 Ian 2013, 00:29

In primul rand "La Multi Ani"
Deoarece masina nu s-a vandut,o sa mai ramana in posesia mea o vreme :-" Pana acum a "strans" aproape 110k km fara probleme,doar mici greierasi si cateva chestii minore.Si daca tot mai ramane,am zis sa-i mai fac cate una alta,asa ca m-am pus pe treaba :
- lumini la picioare ,cum are Ghia,Titanium,etc. , destul de simplu de montat,dupa ce am gasit o schema pe aici pe forum
- am schimbat lumina de la comanda geamurilor,oglinzilor si farurilor din verde in rosu,urmand cat de curand si ceasurile de bord si comanda pt incalzire/ventilator
- schimbat playerul sony (care a cedat "psihic" din pacate :)) ) cu altul tot sony dar 1DIN si cu intrare USB (adio cd-uri :P ).
- i-am pus senzori de parcare,in culoarea masinii,de care sunt foarte multumit.
- i-am schimbat lichidul de racire
Cam atat deocamdata pe partea asta,urmeaza ca in primavara sau vara sa-i schimb distributia.

Imagine Imagine Imagine Imagine

Imagine

18 Ian 2013, 20:13

Spune`mi si mie te rog unde ai montat ledurile rosii la manerele de deschidere a usilor?

18 Ian 2013, 21:16

Ledurile le-am montat singur si sunt alimentate de la butoanele geamurilor.

18 Ian 2013, 21:46

unde le-ai montat adica locul unde le-ai pus :)

18 Ian 2013, 22:03

Le-am pus in partea de sus a plasticului ce vine in jurul manerului.Sunt poze pe prima pagina,in care se vede mai bine locul unde sunt puse ledurile ;)

18 Ian 2013, 22:15

frate, fa si niste poze mai mari, te rog...nu vad nimic...

Sent from  using Tapatalk HD

18 Ian 2013, 22:30

Eu cred ca se vad destul de bine.Daca vrei poze mai detaliate,lasa-mi o adresa de mail sau messenger, spune-mi ce anume vrei sa vezi mai mare si o sa fac si ti le trimit.

18 Ian 2013, 22:38

Nu mi se par mici pozele.

Cum a fost cu schimbatul ledurilor? Sau ai mana formata cu chestii dintr'astea? La bord ce combinatie de culori va fi? Si inca o curiozitate: butoanele verzi de la noul cdplayer isi pot schimba culoarea? Ca daca nu ... nu mai bine luai unul care ulterior sa se potriveasca cu noua iluminare interioara? :D

18 Ian 2013, 22:54

De schimbatul ledurilor prin masina(butoane geamuri,oglinzi,ceasuri bord,etc) se ocupa un prieten.Ceasurile de bord vor fi cu alb si rosu ca cele de facelift,iar restul vor fi rosii. Butoanele de la cd-player se scimba rosu/verde,tocmai din acest motiv l-am ales :D

22 Ian 2013, 20:34

Inca una!!
Imagine

22 Ian 2013, 20:38

Sunt singurul care e ok cu verdele pre-facelift? Eu le-as schimba pe cele din nuca de schimbator, pentru care te urasc foarte mult apropos :P

Exista precablaj, sau ai tras curent de undeva? De unde, de la bricheta?

22 Ian 2013, 20:45

Mie nu-mi place verdele,de care am scapat in proportie de 50% (mai am ceasurile si climatizarea).
Nuca momentan este legata de la bricheta,dar vreau sa o leg sa se aprinda cand se pune contactul.Probabil voi trage un fir de la comutatorul farurilor.

23 Ian 2013, 00:55

daca ai reglaj intensitate lumini poti sa o legi de firul responsabil de asa ceva din comutatorul de lumini.

29 Ian 2013, 01:47

Una de "sezon" :)) Am resetat consumul si dupa vreo 15 km de mers constant pe pilot,asta arata CB-ul :-"

Imagine
Răspunde