Tricourile cu care ma gandesc sa mergem sunt cele de la ultimul eveniment, la care ne-a spijinit Tiriac, adica acestea de mai jos. Ar trebui sa aiba toti care au participat, au fost vreo 20 de tricouri impartite...
martini, m-am gandit....ma retrag din grupa Constanta din cauza unor cuvinte ofensatoare ale unui "membru" al Asociatiei Club Ford (nici nu eram prea activ oricum), pentru ca nu vreau sa dau cu ochii de el... mi-a parut bine Salut tuturor celor din regionala Constanta
Avand in vedere ca nu zice nimeni nimic de tricouri, atunci venim in tinuta libera. Nu de plaja totusi.
Ne intalnim la ora 18:00 la Tiriac, v-as ruga sa nu intarziati si sa ne grupam de la inceput.
Nisda - vorbim.
@jupanu: imi pare rau ca doresti sa iei decizia asta, te rog sa reconsideri, noi nu avem nimic cu tine, nu stiu ce aveti voi de impartit. vad ca un moderator deja s-a sesizat si a sters mesajul cu pricina.
Concluziile evenimentului (cel putin ale mele): traducerea filmului a stricat farmecul prezentarii, animatoare dragute, fistic fara numar, B-Max care nu a fost chiar o noutate pentru cei care au fost la Zilele Club Ford anul acesta. Cadoul de final (ratat de Dan4ke si djlex) foarte binevenit.
Sper ca a meritat si pentru voi, oricum a fost o intalnire CF Constanta in toate regula cu 6 membri
Si ca sa nu ma santajeze Dan4ke cu ceva, aveti mai jos "proba" in care fac duet cu dom' presedinte ClubFord Romania
A fost prezentare mai mult video, lansarea am inteles ca prin iarna este cu noua fiesta, noul mondeo si focusul st.
Ca tot intrebati, am primit preturile pentru noul B-Max, revin mai tarziu cu detalii. Pana atunci avem 3 fotografii, in primele doua avem de la stanga la dreapta fordistii: patea_c, tacidreq, dan4ke, djlex, marian donea si martini.
Lista de preturi FORD B-MAX cu o mentiune: in acest moment pachetele de dotari suplimentare sunt gratuite in functie de echiparea aleasa (city pentru city, etc.)
Pina la iarna, in noiembrie am sa va prezint eu noua achizitie : st mk3... Si n-o sa fie o prezentare video, ci una live. Cu ce poate si ce nu poate noul st. Daca am sofer poate facem si un comparativ st-rs. Poate ma ajuta reprezentanta ford ct in legatura cu asta (organizare, ca masinile le am eu), caci oricum sint singurul din ro care poate face acest comparativ live.
patronul spatiului..un arab...sa suparat si intr-o noapte i a data afara...patroana trebuie sa ma sune pt un contract de tigarii , am inteles ca o sa redeschida pe langa fosta pol circulatie ( serviciu permise ) dar nu stiu data exacta...cand aflu te anunt
Ultima oară modificat de martini pe 04 Oct 2012, 08:45, modificat 1 dată în total.
Motiv:Multumesc de update!