Totul despre membri

Focus 2 Tournier

Prezentari cu masini, poze, biografii, liste

Moderator: Cornel001

Focus 2 Tournier

Mesajde s3bby2000 » 12 Sep 2012, 16:20

Buna ziua si bine v-am gasit. Imi permit sa-mi prezint si eu masina achizitionata de 2 luni. Dupa un incident nefericit cu fosta masina un Chevrolet Aveo care a suferit o dauna totala am decis sa-mi achizitionez un Focus 2 facelift, 1.6 tdci 110 cai. Initial vroiam sa fie Titanium, dar masinile care le-am vizualizat m-au dezamagit si pana la urma am achizitionat acest Tournier echipare Trend banuiesc.Are urmatorul VIN: WFOSXXGCDS8C51782.
Masina mi-a placut pt ca era cea mai ingrijita si sincera din cate am vizualizat, nu era masina de samsar si pana acum s-a dovedit o alegere buna. Singurul lucru care ma deranjeaza este faptul ca nu are climatronic, ii simt lipsa.
Pretul a fost de 6500 euro inmatriculata Ro de 6 luni, in bord apareau 100 k km, dar numai ea stie cati km are. Tind sa cred ca sunt reali. Singura teapa care mi-a dat-o a fost ca a "uitat" sa-mi mai trimita barile transversale de pe plafon.
De cand am cumparat-o i-am schimbat distributia,pompa apa, curea de accesorii si rola de accesorii(800 lei piesele/300 lei manopera) iar saptamana aceasta trebuie sa apara anvelopele de iarna.
Vor urma : folii geamuri, jante aluminiu oem , de preferat cele in y, eleron luneta.
Am si eu cateva intrebari: farurile acelea cu fundal negru de la Titanium le pot monta pe modelul meu fara modificari? Un manual pt sistemul de navigatie (cel nefunctional in Ro) aveti cumva? Al meu e in germana si nu inteleg nimic. Ce functii pot fi adaugate doar din soft de la modelele echipate superior masinii mele?
Fişiere ataşate
DSC01848.JPG
DSC01847.JPG
DSC01846.JPG
DSC01845.JPG
DSC01844.JPG
DSC01843.JPG
DSC01842.JPG
DSC01841.JPG
DSC01840.JPG
avatar.JPG (24.19 KiB) Vizualizat de 873 ori
s3bby2000
Incepator

Maşina: Ford

Re: Focus 2 Tournier

Mesajde moro50 » 12 Sep 2012, 21:30

Sa o stapanesti sanatos. Farurile se potrivesc. Cauta pe forum ca erau de vanzare. Tot pe forum am vazut ca se discuta undeva cum se trece din germana in engleza. Sapa bine ca sigur gasesti. (Sper sa nu ma insel si sa fie vorba de radio-cd normal sau de meniul CB. Am citit zilele trecute o discutie despre trecerea din germana in engleza.)
Ia legatura cu DGAlexandru si-ti spune el exact ce se poate activa si ce nu. Si ti le si activeaza, ieftin.
Si daca ai DPF (si cred ca ai) verifica-l. Sunt o gramada pe forum care au probleme cu DPF-ul. Nu sta pana vezi ca nu mai trage masina.
FOCUS 2 - SEDAN; 2.0 TDCI - 136 CP.
moro50
1nsane Member

Maşina: Ford Focus 2, 2.0 TDCI, 136 CP-SEDAN.

Re: Focus 2 Tournier

Mesajde s3bby2000 » 13 Sep 2012, 07:01

Multumesc. Meniul de la cb bord mi l-am pus in engleza, dar pt sistemul de navigatie. Acela este tot in engleza dar as dori un manual de utilizare sa vad cum o fac pe domnisoara sa vorbeasca in engleza, nu in germana, ca nu ne intelegem:)), plus setari asupra sistemului.
DPF am, sa caut pe forum ce anume trebuie verificat la el. Multumesc de sfaturi.
s3bby2000
Incepator

Maşina: Ford

Înapoi la Totul despre membri