Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

De vanzare apartament in Bucuresti, zona Aviatiei

23 Aug 2012, 10:50

De vanzare apartament 3 camere in zona Aviatiei

- 3 camere (decomandat) + baie + balcon + bucatarie mica. (initial a fost de doua camere dar s-a renuntat la debara si s-a recompartimetat, in prezent sunt trei camere si bucatarie mica);
- etaj 1 din 4;
- suprafata utila 60 mp.
- balconul este cu geamuri dar nu din termopan, restul ferestrelor au geamuri termopan.
- foarte bine intretinut, zona foarte buna si linistita.

V-as ruga foarte mult daca se poate sa imi recomandati o agentie imobiliara serioasa careia sa ma adresez pentru a prelua anuntul (eventual stabilim o vizionare) in vederea vanzarii. Eventual mai discutam pe privat sau aici pe thread. Multumesc!

Re: De vanzare apartament in Bucuresti, zona Aviatiei

23 Aug 2012, 11:34

Ai cumva ceva poze si un pret?
Cu Stima

23 Aug 2012, 11:40

Sorry, poze nu am nu am, eu sunt in TM, apartamentul e al soacra-mii, ea in in Buc. De-aia as prefera o agentie serioasa ca sa se ocupe, ea nu prea poate si nici nu vrea sa aiba de a face cu tot felul de straini.
Pretul este undeva pe la 100.000 EUR, negociabil.
LE: constructie bloc in 1990, am uitat sa zic.

24 Aug 2012, 12:21

Nu vreau sa fiu offtopic, dar sa lase pretul undeva la 80 mii ,poate asa o sa o contacteze cineva.Sau suna la o agentie mai bine,sau da-le un mail sa-ti dea o estimare realistica ,altfel vei sta mult si bine cu el la vanzare.

24 Aug 2012, 12:35

Nu cred ca are rost sa ne dam cu parerea fara sa stim exact despre ce e vorba. De-aia in prima faza nici nu am pus un pret.
In primul rand cineva interesat merge la fata locului si vede despre ce e vorba. Conteaza foarte mult de localizarea exacta, pozitie, de ce are inantru, etc. Apoi depinde de gusturi, unora poate sa le placa foarte mult zona, altora nu. Si nu in ultimul rand, de capacitatea fiecaruia de a negocia:)
Asa, sa zici un pret 80.000 e simplu.

25 Aug 2012, 07:59

daca localizarea, pozitia, ce e inauntru si cum arata conteaza atat de mult, de ce nu pui poze si localizarea pe google maps?

13 Sep 2012, 10:50

UPDATE - pretul la care se vinde este 88.000 EUR.

21 Sep 2012, 10:15

pretul scade la 85.000

01 Oct 2012, 15:01

se poate inchide, s-a dat.
Subiect închis