Re: Ne era mai bine pe vremea comunismului?
Cat crezi ca puteau frauda cu stampila pe hartie ?$1 scrie:$2.restul pana la 7.4 sunt fraude si idioti care nici macar nu stiau ce voteaza...
O mare parte din acei "idioti" au avut pensii taiate,salarii micsorate si platesc pentru orice un TVA enorm,si stiu sigur ca in perioada basesciana le-a scazut covarsitor nivelul de trai, deci e normal sa puna stampila acolo unde trebuie.
Cata inteligenta iti trebuie ca sa constati ca au fost 4 milioane mari si late de fraude si vot in urma unei manipulari mentale ?
Faptul ca cineva nu este de acord cu tine sau are o alta parere nu inseamna ca este idiot.Un asemenea mental aduce aminte de negurile comuniste cand se facea colectivizarea fortata.
Din pacate constat pe zi ce trece ca ne intoarcem la acele vremuri negre , dar pe baze economice.
Pana una alta suntem doar niste vaci bune de muls pentru a umple bugetul de stat indiferent ca esti cu PDL,USL,PPDD sau oricare altii.Credeti ca oricare dintre astia ar fi mai buni? Singurul scop este sa ajunga la teava de bani a bugetului de stat.
Degeaba va aprindeti ca partizani ferventi ai unei parti politice pentru ca nu veti rezolva nimic in mod direct,noi ne certam , dar ei castiga si huzuresc pe banii nostrii.Credeti ca va scadea pretul la benzina ,gaze si altele?Niciodata.Cine credeti ca va plati facturile luptelor politice ? Eu,tu,noi adica cetatenii.Daca esti privat pe cine credeti ca va "calca" garda si alte "institutii"? In nici un caz la firmele lor .
Pana una alta ca cetatean european imi vad de ale mele si cand vine momentul sa pun stampila o voi aseza apasat acolo unde voi crede de cuviinta.
$1 scrie:$2i ar invinge uslamistii...intr-un an va fi un asemenea dezastru...incat vor pica in freza rau...dar Romania va fi intarziata cu ani de zile.....
Acum suntem extrem de avansati , daca avans inseamna falimente in lant si fuga companiilor mari pe alte meleaguri.Mai functioneaza doar cei ce au contracte cu statul , ceilalti sunt la nivel de supravietuire. E lapte si miere? Poate doar in mentalul unora ce sunt drogati cu minunata crestere economica de 0.3% din PIB , care inseamna cifric montajul de termopane la doua blocuri sau un mic reglaj la taxa auto .

-

turbojack - 1nsane Member
Superba concluzie .