Vanzare

Vand\Schimb Optimus 2x P990 pachet full, necodat,cu garantie

Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Vand\Schimb Optimus 2x P990 pachet full, necodat,cu garantie

Mesajde Razvan82 » 14 Sep 2012, 10:08

Dupa cum spune si titlul vand un Optimus 2x in stare foarte foarte buna, aproape impecabila. Zic aproape pentru ca are 2-3 mici (dar mici) urme in laterale de la toc (a stat intr-un toc in cea mai mare parte din timp).
Pe fata arata de nota 10 (display cu folie) fara absolut nici o urma iar pe spate tot de nota 10 (folie originala).
Amicii mei care l-au vazut au spus ca tel. arata impecabil dar eu sunt destul de pretentios si datorita acelor mici puncte din laterale nu pot spune ca este impecabil. Impecabil este egal cu nou dupa parerea mea.
Telefonul este necodat si functioneaza ireprosabil. Are rom-ul oficial (nu este root-at) Gingerbread 2.3.4.
Vine cu pachetul complet asa cum a fost cumparat: cutie, incarcator, cablu usb, casti, manuale, certificat + factura Vodafone. A fost cumparat la sfarsitul lui decembrie 2011 si are garantie 2 ani din acel moment.
Bonus ofer si un toc (un fel de husa flip) de calitate.

Dupa parerea mea este cel mai ieftin telefon cu procesor dual-core care are cel mai bun raport pret/calitate si asta nu o spun numai eu ci si site-urile de specialitate.

Cel mai mult ma intereseaza sa-l vand dar daca primesc o oferta de schimb cu un telefon mai ieftin si impecabil + diferenta aferenta care sa ma avantajeze, atunci fac si schimb.

Pret - 850 ron

Contact - YMess: thejackall82 sau 0723722823
Fişiere ataşate
Untitl.jpg
Untitl2.jpg
Fost posesor de Ford Fiesta Comfort, 1.25 cmc, culoare black, 2007
Razvan82
Gold Member

Re: Vand\Schimb Optimus 2x P990 pachet full, necodat,cu gara

Mesajde Razvan82 » 18 Sep 2012, 12:57

Cel mai ieftin dual-core cu cel mai bun raport pret/calitate. Nu exista tel. cu dual-core mai performant decat Optimus 2x la pretul acesta.
Razvan82
Gold Member

Re: Vand\Schimb Optimus 2x P990 pachet full, necodat,cu gara

Mesajde Razvan82 » 20 Sep 2012, 20:22

S-a vandut.

Se poate inchide. Multumesc
Razvan82
Gold Member

Înapoi la Vanzare