ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

TIS / Microcat pentru alte marci auto

07 Sep 2007, 18:46

Salutare,

Recent am avut o discutie cu un amic, fan VW (si posesor de Golf :) ), i-am povestit de TIS si Microcat for Ford, el nu stie de nimic asemanator pentru VW.

De aici a rasarit intrebarea: stiti cumva daca se poate "procura" ceva gen TIS si Microcat pentru alte marci auto (in special VW, dar nu numai) ?

07 Sep 2007, 21:14

cred ca se numesc la alte marci auto

07 Sep 2007, 21:19

$1 scrie:$2red ca se numesc la alte marci auto

:roll: Deci...adica...nu inteleg ce vrei sa spui ? Cum se numesc ?

07 Sep 2007, 22:15

adik doar Ford foloseste "microcat". la VW catalogul de piese se numeste altfel "bubucat" "pufimufi" nuj...intelegi? :p

07 Sep 2007, 23:14

Sunt Microcaturi si pwntru VAg precum si Tisuri avea baiatul pe http://www.manualeauto.3x.ro
Cu Stima

08 Sep 2007, 07:28

TIS foloseste Opel (am eu versiunea 2003 cu update pe 2005). Foarte bine pus la punct, usor de utilizat si extrem de informativ. Dar nu este acelasi lucru cu Microcat: TIS contine informatii si instructiuni de diagnostic si depanare a masinii, in timp ce Microcat e in principal un catalog de componente (posibil sa aibe si diagnostic/depanare, nu stiu pt ca nu l-am puricat in amanunt - sincer, nu-mi place interfata si imi pare extrem de greoi in utilizare).

08 Sep 2007, 12:26

Intr-adevar, Microcat este exclusiv catalog de piese, dar din pozele de pe-acolo poti sa-ti dai seama ce piese componente are si cum se asambleaza un mecanism, etc. deci ajuta si la depanare. Iar interfata este mai greoaie, pana te obisnuiesti cu scurtaturile.

Dar oricum, am aflat ceva nou, ca exista TIS si pentru Opel. Multam !

10 Sep 2007, 12:24

pentru dacia-renault.... ii zice Dialogis, contine atat piese cat si poza "explodata" a ansamblului de piese de unde face parte, si manopere....

10 Sep 2007, 12:59

Si completez si eu aici: am mai aflat ca la Volvo se numeste VADIS si este un fel de combinatie TIS / Microcat dupa cate se pare.

11 Sep 2007, 22:05

la skoda se numeste etka(asa a zis un prieten , posesor de skoda)

22 Sep 2007, 20:44

$1 scrie:$2unt Microcaturi si pwntru VAg precum si Tisuri avea baiatul pe http://www.manualeauto.3x.ro
Cu Stima

Aveti grija la acest site, nu mai e nimic pe el in afara de un troian !!!

23 Sep 2007, 01:23

Confirm... Mi-am verificat McAfee-ul chiar acum... :lol:
Răspunde