ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
La multi ani tuturor simpaticilor si antipaticilor de pana acuma si de acuma inainte (asta asa, de chichi, ca sa zic si eu ceva).
Nicule si Daniel, daca ajung (ca plec la mare in seara asta, si pe urma mai am de haladuit prin tara) pe la voi prin peisaj, e posibil sa va caut (daca-mi dati pe mp vreun numar de telefon, si daca nu ma baneaza adi cel-degraba-varsatoriu-de-sange-nevinovat, ca sa nu mai pot citi mp-urile).
'Neatza gasca! Cam liniste p-aici... hai ca s-a terminat perioada concediilor, de maine toata lumea la scarbiciu, gata cu leneveala... Pana atunci, sa aveti cafeaua de duminica neagra si gustoasa, savurata in tihna!
Apropo de cafea... Am vazut ca medicii recomanda maxim doua cesti pe zi. M-am gandit sa ma conformez, asa ca incepand de astazi beau maxim doua cesti:
Cana din imagine are o capacitate de 532 ml... King size, nu gluma!
Nu c-aş fi păţit să fiu furat, dar prea des se întâmplă aşa ceva ca să văd şi rezultate ... pozitive. Că de bilanţuri sforăitoare ... suntem sătui !!!
Eu iau touchscreen-urile de pe amazon.de cu 50-70euro si nu e chiar atat de complicat sa ti-l schimbi singur. Dureaza cam 1-2 ore pentru prima data si trebuie ceva atentie sa nu retezi ceva pe sub touchscreen-ul vechi dar nu e chiar atat de complicat.