ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
26 Aug 2007, 18:56
$1 scrie:$2e cand e treaba cu punctele ca nu-mi mai amintesc. nu de iarna trecuta ? atunci de ce spuneti "de acum 1 an jumate" ?
treaba e mai de muuult... au fost bagate, apoi scoase, apoi iar bagate... nici eu nu stiam al vrem,ea respectiva, eu credeam ca imi suspenda permisul, dar se pare ca nu... si pe proces asa a scris, "a trecut pe culoarea rosie a semaforului"
27 Aug 2007, 11:21
Ieri 3 puncte + 150 ron amenda (70 km/h localitate)
27 Aug 2007, 16:05
Oameni buni eu am facut 15 puncte dintr-un foc,trist dar asa se intampla cand calci acceleratia si te ia cu 100 in localitate,asadar pedeapsa mare 3luni mai exact.Mai am de ispasit 27 de zile din 90.Toata vara am fost pieton iar masina sta de 2luni nemiscata.O intrebare am si eu:se mai da sau nu examen?
27 Aug 2007, 16:07
Nu mai dai examen
27 Aug 2007, 16:14
Daca nu aveai antecedente "grave" puteai face cerere sa-ti reduca suspendarea si dadeai examen...
27 Aug 2007, 16:16
Unii zic ca de abia dupa 1 octombrie se aplica treaba asta.Deoarece nu le-am inmanat permisul cand mi-au facut procesul verbal am fost nevoit sa-l duc la politie,acolo politistul de la ghiseu mi-a zis sa vin sa ma programez la examen.Cred ca mai bine fac o plimbare pana la politie sa itreb si eventual sa ma programez la examen.
27 Aug 2007, 16:18
Reducere a pedepsei se poate obtine o data la 3 ani.Fiindca n-a fost prima oara cand mi s-a suspendat permisul in ultimii 4 ani n-am putut obtine reducere de pedeapsa,iar spaga la nenea comandant era atat de mare incat faceam lejer o excursie in turcia la mare
27 Aug 2007, 16:19
Din cate stiu se aplica si "retroactiv"; se ia in considerare doar data la care trebuie sa-ti ridici permisul.
27 Aug 2007, 16:25
Pai eu ce ziceam? :p
29 Aug 2007, 16:44
Doar 3 puncte - luate cu Polo in Februarie - acum, cu noua masinuta, stau cuminte sa se duca dracului alea 3 puncte (in Septembrie sunt "liber")
06 Sep 2007, 01:41
$1 scrie:$2oar 3 puncte - luate cu Polo in Februarie - acum, cu noua masinuta, stau cuminte sa se duca dracului alea 3 puncte (in Septembrie sunt "liber")

Gata au "expirat". Nu mai exista nici un punctulet pe "cazierul" meu.
06 Sep 2007, 04:24
nu am niciun punct...dar amenzi am in valoare de 550RON -.-
06 Sep 2007, 11:55
am 14

), sa-mi traiasca. luni am depasit o coloana pe contrasens (dunga continua), vb frumos si nu mi-a luat permisu

), oricum niste porci infecti.
06 Sep 2007, 14:10
$1 scrie:$2m 14

), sa-mi traiasca. luni am depasit o coloana pe contrasens (dunga continua), vb frumos si nu mi-a luat permisu

), oricum niste porci infecti.
La tine sta sa cada...carnetul....
06 Sep 2007, 14:26
da, stiu

, dar m-am potolit.oricum nu mi se pare corect.
primu radar l-am luat in mai la 30 de m de iesirea din potigrafu - 102km/h - 4pcte, al doilea printr-un sat spre suceava acum vreo 2 sapt - 82km/h la ora exact la intrare (astia m-au enervat rau)- 4pcte si luni ma grabeam spre servici, ma trezisem tarziu- 6pcte.
06 Sep 2007, 15:09
$1 scrie:$2oar ce mi-am recuperat cartonul pe 3 august, si sapt trecuta o comisesem in aceleasi conditii (depasire pe linie continua...), noroc ca baiatul a fost "de cartier", mai sa vars o lacrima (raman fara loc de munca!

), i-am aratat si vechiul proces verbal.... am scapat in final cu 2 puncte pentru centura si avertisment pentru RCA (pe care il aveam dar a ramas la ei)
amenda nu am platit-o! mai aveam una neplatita de anul trecut tot de centura, si cand am inscris masina pe numele meu, nu m-au gasit cu nimik!

$1 scrie:$2ameni buni eu am facut 15 puncte dintr-un foc,trist dar asa se intampla cand calci acceleratia si te ia cu 100 in localitate,asadar pedeapsa mare 3luni mai exact.Mai am de ispasit 27 de zile din 90.Toata vara am fost pieton iar masina sta de 2luni nemiscata.O intrebare am si eu:se mai da sau nu examen?
Aveti talent mai baieti
p.s. no offence!
06 Sep 2007, 15:23
$1 scrie:$2a, stiu

, dar m-am potolit.oricum nu mi se pare corect.
primu radar l-am luat in mai la 30 de m de iesirea din potigrafu - 102km/h - 4pcte, al doilea printr-un sat spre suceava acum vreo 2 sapt - 82km/h la ora exact la intrare (astia m-au enervat rau)- 4pcte si luni ma grabeam spre servici, ma trezisem tarziu- 6pcte.
In momentul in care depasesti coloana pe linie continua...
Daca te vaneaza, OK, inteleg sa te superi pe ei, dar acum cand stii clar ca ai fost in ofsaid ce le poti reprosa? Mai ales ca nu ti-au saltat permisul...
06 Sep 2007, 16:36
nu a fost chiar pe contrasens depasirea....eram la lukoil, la intrarea pe dn dinspre ploiesti.acolo sunt 2 benzi, dar una se duce in dreapta si e dunga continua intre ele, pe acolo am depasit si se trezeste mizeria aia de om sa ma opreasca.am inceput sa dau telefoane dar ala apucase sa scrie procesu si a trebuit sa imi dea ceva pana la urma.
m-a enervat cand a venit la mine :" de azi mai circuli 15 zile"(cred ca m-a vazut tanar si de aia vb asa), i-am spus ca nu cred si a devenit si mai arogant
06 Sep 2007, 18:34
Acu' tot se cheama depasire, ca daca o luai la stanga nu-ti facea aceleasi probleme.
Eu consider ca trebuie respectata legea in ciuda relatiilor; in cazul de fata eu nu i-as reprosa politistului decat ca nu ti-a luat permisul, in ciuda presiunilor.
06 Sep 2007, 18:38
nu vreau sa par lupu moralist: dar daca faceai un accident cand depaseai coloana, si iti salta permisul tot mai faceai panarama? daca vb si tu frumos cred ca te ierta. eu , daca eram in locul lui iti mai bagam niste puncte , sa ca sa inveti sa circuli corect
06 Sep 2007, 19:29
Pai la stanga am luat-o

.
acolo banda de langa axul drumului e pt inainte (dn) iar cea din dreapta , de langa bordura se duce in benzinarie.intre cele doua e dunga continua. accident nu aveam cum sa fac pt ca oricum mergeam cu 20km/h iar din dreapta, dinspre benzinarie chiar daca vine ceva se vede de departe. in coloana aveam unde sa intru pt ca erau locuri mari intre masini.
nu conduc imprudent, nu trec pe rosu, dar daca ma grabesc si stiu ca pot scapa cu cate ceva, o fac.
sincer nush cum ganditi dar nu mi se pare o mare ilegalitate sa depasesti 10 masini pe o banda pe care nu poate veni nimic din fata.daca nu intram inapoi in coloana si ieseam pe partea cealalta a benzinariei nu avea cum sa ma vada, dar acolo chiar trebuie sa te uiti in ambele parti inainte sa te inscrii.
| | / /bezinarie\ \ \centura
| | |
| 1 | 2 |
benzile 1 si 2 de mai sus sunt de acelasi sens cu dunga intre ele, eu am intrat de pe 2 pe 1.
l.e. hmm...nu prea vrea sa arate desenu cum apare cand il scriu, lipsesc niste spatii...

.
Ultima oară modificat de
marilyn.m pe 06 Sep 2007, 22:33, modificat 1 dată în total.
06 Sep 2007, 20:55
Nu trebuie sa te superi pe noi ca te certam. Cu totii mai gresim, mai depasim, dar ideea era sa nu il jignesti pe politistul care, pana la urma, aplica legea.
Intr-adevar nu a fost frumos din partea lui replica "de azi mai conduci 15 zile", dar trebuie sa dam dovada ca suntem domni si sa lasam jignirile in pace. Recunosc ca nici eu nu ii agreez, dar caut sa ma rezum la termenul "militian".
Bine ca ai plecat cu permisul in buzunar, dar sa ai grija ca poate nimeresti prin vre-un judet unde "nu au telefoane" si atunci... ar fi pacat stea frumusete de Mondeo parcat.
Multa bafta!
06 Sep 2007, 22:33
lol nu ma supar..chill

. cand m-a oprit chiar ma gandeam ce sa zic sa nu par arogant sau sa creada ca nu ii respect autoritatea, dar cand am dat geamu jos si l-am auzit mi s-au umflat venele de nervi, era si f devreme dimineata si nu am mai suportat presiunea si am pus mana pe tel. oricum, m-am potolit pt ca fac bucuresti-ploiesti zilnic si ar fi ff nasol sa raman fara carnet...e prima oara cand pun mana pe tel, nu am de gand sa imi fac un obicei, dar 14 puncte...
10 Sep 2007, 15:14
$1 scrie:$2u mai dai examen

$1 scrie:$2"Mihai L"]Daca nu aveai antecedente "grave" puteai face cerere sa-ti reduca suspendarea si dadeai examen...
Azi am fost la politie si m-am programat la examen.Deci se da examen in continuare pana la 1 octombrie.Lucru bun totusi ca sunt 15 intrebari iar examenele se dau de 2 ori pe saptamana separat de cei care au absolvit scoala de soferi.
11 Sep 2007, 01:01
000 puncte...dar niciodata nu se stie cand te loveste norocul, pe mine cel putzin cand ma iau, ma iau bine asa cate o saptamana aproape zilnic si apoi 2 luni ma lasa in pace dar de cand sunt puncte nu tare am avut treaba...si care au fost au7 fost iertate
11 Sep 2007, 02:22
$1 scrie:$200 puncte...dar niciodata nu se stie cand te loveste norocul, pe mine cel putzin cand ma iau, ma iau bine asa cate o saptamana aproape zilnic si apoi 2 luni ma lasa in pace dar de cand sunt puncte nu tare am avut treaba...si care au fost au7 fost iertate
Alea doua luni in care te lasa in pace sper ca nu sunt cele de suspendare...
11 Sep 2007, 10:14
Pai sper sa nu fi luat un radar zilele astea, chiar in locul unde stiam ca e radar, insa goneam dupa o fiesta ST rosie cu numere rosii, cred ca in posesia d-lui LUDICASS!!! Cand mi-am dat seama ca urmeaza punctul de "vama" am franat in disperare (de pe la 70 pana pe la 57-58 km /h)...
11 Sep 2007, 12:21
Eu am doar 3 puncte + amenda aferenta - 117 in afara localitatii... si eu care credeam ca aveam mai mult. Tocmai ma pregateam sa ma infig mai tare, drum liber, alea alea.
M-au luat dupa o curba de pe contrasens, defilau lejer cu radarul pus si cu mina cu bastonul pe geam
Doar atit de raportat din Decembrie, 12.000km si fara un detector.
Acum astept sa vina toamna sa se ofileasca si punctele alea.
Si pentru cine are drum spre Pucioasa, baietii obistnuiesc sa infiga un Logan galben pe marginea drumului, oriunde intre Aninoasa si Priboiu. Si nu e nimeni linga el dar are pilnia in fata. Saptamina asta era pus ca naiba, exact intre semnul neoficial cu Bine ati venit in... si semnul de intrare in localitate care e la vreo 300 m mai incolo. L-am zarit in timp ce depaseam la greu si am trintit frina cit am putut. Noroc ca era cu spatele la mine asa ca am defilat pe linga el cu viteza de localitate, chiar daca mai aveam pina acolo.
14 Sep 2007, 18:26
am facut si eu inaugurarea...era si timpul...
3 puncte si amenda de 156 ROn ca i-am dat-o pe la spate unei tanti cu pejo 206 la plecarea din semaforul de la podul grozavesti catre orhideea... bombonica2 are mici probleme pe stinga fat la far, spoiler si spalatorul de far...m-am programat deja la csd
azi a mai venit si o chestie d-aia de pe dn1 de pe la comarnic ceea ce inseamna ca mai adun....doar daca gasesc foaia de parcurs a masinii sa vad cine a condus masina...
14 Sep 2007, 18:29
0 pcte
Desi azi am i-am dat-o pe la spate unei tanti cu un golf break dar cred ca i-a placut si-am dat-o la pace fara stat pe la cozi pe la politie