ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
13 Iul 2012, 21:03
ce e mai sexy decat o tanga? doo tanga binenteles
23 Iul 2012, 00:19
Mai
Martini,nu ai avut ochelarii de aproape la tine

..pai cei bleu sunt chiloteii tanga,iar cei roz sunt slipul de baie,iar fatuca a tras slipul peste chiloti ca nu era cabina de schimb pe plaje..
02 Aug 2012, 13:24
pe plaja la venus.....
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

-

02 Aug 2012, 13:41
I-a ramas carne printre dinti...
02 Aug 2012, 13:50
buna, tanara mamica
03 Aug 2012, 20:33
Pana acum ceva vreme, trageai de chiloti ca sa le vezi bucile.
Dar acum trebuie sa tragi de buci, ca sa vezi chilotii.
De, lumea avanseaza.
Bafta!
03 Aug 2012, 21:02
E veche gluma. Daca ai mai avansa si tu...
05 Aug 2012, 00:14
EU vara asta ........NU dorm!

voi cred ca DA!

ca nu se mai vede nici o poza cu fete de fete de la mare! si unde mai pui ca astia anunta participare record de turisti pe plajele din mamaia ......costinesti ....etc!

pai se poate sa nu puncteze nimeni si pe aici! hai cu fetele tapet!
05 Aug 2012, 21:26
[quote="DanielArdelian2"]E veche gluma. Daca ai mai avansa si tu...[/quote]
Daca tu crezi ca este o gluma veche, asa sa fie, eu zic ca este doar o constatare.
De avansat, nu am cum sa avansez, ca doar nu s-a ajuns si la barbati plata cu cardul.
Poate tu ai ajuns in acest stadiu(ca esti mai aproape de vest), eu nu.
Era cat peaci sa uit, cand stai prea aproape de ele, astea cu chiloti, sau fara, nu poti sa le fotografiezi.
Bafta!
06 Aug 2012, 00:47
cu un pic de minte, un pic de tupeu si un strop de noroc, mai cimbrisoare, poti fotografia pe cine vrei tu!

nimic nu-i usor!......
11 Aug 2012, 13:35
Vama Veche .......
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

11 Aug 2012, 13:47
Hai domne, ai pozat reclama la berea Ciuc - Gustul conteaza!
11 Aug 2012, 20:39
In sfarsit... o fotografie buna, dupa atata timp...
12 Aug 2012, 10:10
ce srie in reclama ...???
BUSTUL CONTEAZA ?
12 Aug 2012, 17:39
Putina dezvoltare a topicului e buna, zic.
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

12 Aug 2012, 18:42
Asa mai merge...

Va apropiati de adevar...
14 Aug 2012, 22:28
Si uite-asa s-a mai dus un concediu...
16 Aug 2012, 07:26
s-a ascuns omul cat a putut (la cateva poze). ce n-a stiut el e ca si fetelor le place sa fie pozate

si uite rezultatul
26 Aug 2012, 17:24
bune ..., pozele. cam multa textila prin Vama.
01 Sep 2012, 17:55
gata baietii? s-a incheiat sezonul? desi a fost rupere anul asta pe la mare si nu numai, cam slab cu "productia" de poze! de clasament ce sa mai zic? nu prea avem de unde alege! ia mai scotocitiva mai fordistilor prin aparate si poate gasim ceva relevant sa salvam sezonul de anul acesta!
04 Oct 2012, 18:58
eu cred ca frumos ar fi sa le mai blurati si fata , sincer nu cred ca nici unul dintre noi nu ar dori sa isi vada sotia, prietena sora in sanii goi sau in tot felul de pozitii
imi cer scuze ca poate am sa stric acest topic dar cei din asociatie poate ca ar trebuie sa se gandeasca la ceva implicatii legale
eu daca as vedea o poza cu sotia , clar v-as da in judecata si as merge personal sa cunosc si fotograful
gluma gluma dar nu este foarte FUNNY CE faceti voi
04 Oct 2012, 20:05
@leut27: nu este un topic de referinta pentru clubford, impartasesc aceiasi opinie ca si tine, ca fotografiatul doamnelor si domnisoarelor la plaja denota anumite vicii ascunse, insa... traim intr-o societate democratica.
Sa fotografiezi o persoana in spatiul public, este cat se poate de legal, indiferent daca face plaja topless, pipi la gard sau doarme pe o banca in parc. In momentul in care iesim din casa, fiecare dintre noi ne asumam implicit riscul de a fi fotografiat / filmat in functie de costumatie, gesturi, actiuni, samd. Pentru cei pudici exista plaje private. Unde evident, fotografierea contravine legislatiei in vigoare.
Articol pe aceiasi tema :
http://www.kristofer.ro/fotografiatul-p ... ti-notite/
04 Oct 2012, 20:27
@leut27 - se pare că nu cunoști legislația în vigoare vis-a-vis de fotografiatul pe domeniul public.
Dacă soția, sora mama oricui stă cu țâțele la prăjit pe plajă atunci se expune benevol.
Dacă suferă de pudibonderie să stea acasă cu țâțele la bec.
Altfel oricine poate să pozeze pe oricine pe domeniul public(mai puțin personalul din MAI, poliție care intră în altă categorie).
Iar dacă masculul alfa vine să facă cunoștință cu fotograful s-ar putea ca el însuși să dea cu subsemnatul la poliție.
Ca o mică paranteze mașina este considerată proprietate privată, deci pozele gen paparazzi pot fi combătute dacă este cazul, ceea ce nu prea este pt. că majoritatea "instantaneelor" sunt fie regizate, fie "plătite".
04 Oct 2012, 22:01
Mda
Eu zic ca nu este deloc asa ...
04 Oct 2012, 22:05
Eu zic ca fain ar fi fost sa aduci si niste argumente, un link, o referire la un text de lege, etc...
05 Oct 2012, 07:38
Aduc eu pentru
leut27, chiar din link-ul de mai sus:
"Art. 73 Dreptul la propria imagine
(1) Orice persoană are dreptul la propria imagine.
(2) În exercitarea dreptului la propria imagine, ea poate să interzică ori să împiedice reproducerea, în orice mod, a înfăţişării sale fizice ori a vocii sale sau, după caz, utilizarea unei asemenea reproduceri. Dispoziţiile art. 75 rămân aplicabile."
Este din Codul Civil (
Officer, ma ajuti te rog?).
Una e sa postam masini, catei, purcei, si alta persoane fizice. Credeti ca degeaba Google sau NORC au blurat fetele oamenilor de pe strada si numerele de masini? Apropos, si asta cu numerele masinilor e discutabila.