Eu cred ca gresiti cu Mutu. Sa nu uitam ca in minutul 90 a avut un sut pe poarta scos greu de Volkan. Ok, e cam umflatel (eu nu credeam, am vazut aseara cum i se vedea burta prin tricou), dar ramane un jucator destept (repet
jucator) si talentat. Iar Piturca, cu toate defectele lui, a procedat f bine aseara tinandu-l pe banca pana in minutul 80, nu poate duce un meci.
Desi nu-s de acord cu schimbarea aia idioata a lui Grozav cu Cocis (mi s-a parut ca mai mult a stricat mijlocul decat l-a ajutat, pana atunci Pintilii si Bourceanu au jucat impecabil!), nu pot sa nu recunosc ca n-as fi inceput niciodata, niciodata, niciodata cu Grozav - Stancu.
Tot aseara l-am redescoperit pe Tamas, un jucator care mi-a placut de cand s-a transferat in Anglia, dar care intrase intr-o pasa proasta. Se vad experienta si forta necesare sa joci in Premier League.
Mi-a mai placut foarte mult de Marica. Chiar daca nu a avut ocazii, m-a cucerit prin modul in care a castigat peste 80% dintre duelurile aeriene, a alergat si s-a batut in forta cu fundasii turci, uneori cu 2 sau 3 odata.
Peste toate, nu credeam sa zic vreodata, mi-a placut Tatarusanu

. Ne-a scos in minutul 8, apoi a fost sigur pe centrari. Desi mie mi-ar fi placut Coman pentru forma de moment, recunosc ca la centrari pitesteanul e deficitar, asa ca alegerea lui Tătă titular a fost cea mai buna.
Concluzia este ca Piturca a pregatit foarte bine meciul, a ales cea mai buna echipa, cei mai in forma jucatori. A renuntat la fetisurile sale cu Cocis la mijloc inca de la inceputul jocului si a mers pe un cuplu sudat la Steaua. Cu Olanda... cred ca ii putem rezolva si pe batavi, dar trebuie sa jucam altfel. Varianta optimista ar fi sa jucam mai avansat, dar tare mi-e ca jucam cu 3 inchizatori

.