Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
26 Sep 2012, 17:14
arata f bine, totusi ce as schimba eu daca ar fi a mea

: ornamentul cromat de pe haion - remove
jantele - altele

tamburii de pe spate cu etrieri + discuri
lampa de ceata sau marcheariere, sa fie ambele la fel
26 Sep 2012, 17:17
Oricum arata foarte bine.
Cat a costat vopsirea si unde s-a facut lucrarea? Tot pe PM daca nu vrei sa postezi pe forum. Desi nu vad de ce. Putem sa ne facem o idee in caz ca avem nevoie.
26 Sep 2012, 17:23
arata super ok. farurile par un pic matuite dar cred ca ai deja in plan sa le schimbi cu unele cu lupa

. unde anume ai facut evacuarea si cat a costat? tobe mai ai pe ea? sau ai optat doar pentru Y? tipsurile sunt chiar dragute aduc a oem

. nu prea sunt fanul barii spate de facelift pe spate avand-o pe cea de prefacelift pe fata dar asta e. cred ca diffuserul a fost cel care te-a determinat sa o alegi pe asta in locul celei de prefacelift.
26 Sep 2012, 17:24
Arata fffffffffffffoarte bine, felicitari si cat mai mult timp sa ramina nezgariata.
26 Sep 2012, 17:35
Multumesc mult de aprecieri, dar si de critici. Ornamentul cromat e in plan de schimbare, lampa de mers inapoi a fost rosie, iar in scurt timp va fi la fel, jantele nu le schimb deoarece imi place foarte mult modelul deoarece sunt infundate si se vad ok in mers si au fost si o gramada de bani deoarece le-am cumparat noi, iar tamburii mi-ar placea si mie sa dispara, dar mai raman . Farurile nu sunt matuite, din cauza soarelui se vad probabil asa.
26 Sep 2012, 17:37
zi-ne si de evacuari, nu te mai eschiva
26 Sep 2012, 21:09
Bara spate de facelift mi se pare mai masiva si stopurile de facelift au partea reflectorizanta Mai interesanta. Sincer bara fata am dorit-o pe cea de cabrio. Inca de la inceput am dorit ca masina sa arate ca un st oem, Asa ca si tips urile le-am cautat din inox sa fie ca aspect cat Mai asemanatoare cu cele originale. Am lasat toba finala la locul ei fiind inainte de punte si am facut un y, teava din dreapta intrand Mai adanc pt. o evacuare egala. Manopera a fost 200 lei iar restul de teava 60 Lei, tip surile100.
26 Sep 2012, 21:10
masina arata superb. vopsitoria a iesit mai bine ca de fabrica, cel putin in poza asa da senzatia.
Jentile sunt ok, dar parca spitele sunt prea subtiri si doar 5 pt tamburii aceaia rosii. Daca ai trece la etrieri s-ar potrivi mult mai ok.
Altceva nu am de comentat, decat s-o stapanesti sanatos si cat mai multi km cu ea
26 Sep 2012, 21:29
ai vrea si tu una la fel

ai in pod aproape tot ce-ti trebuie
11 Oct 2012, 09:03
Foarte frumoasa masina

. Imi place ca tot ce-ai facut la ea e de bun gust.
12 Oct 2012, 10:57
Felicitari pentru ce ai facut la masina!

Imi place maxim.
12 Oct 2012, 14:19
felicitari pentru masina!
masca bord este vopsita sau este folie?!
12 Oct 2012, 15:09
Masca din bord, precum si ornamentul din jurul la schimbator sunt vopsite in culoarea masinii si recomand acest lucru la toata lumea (la fel au si modelele noi).
12 Oct 2012, 21:07
stiu, asa vreau si eu insa nu stiu unde sa le fac de mult. desi multi sunt contra, mie-mi place mult culoarea black piano.
unde le-ai vopsit? la service/tinichigerie, sau acasa?
13 Oct 2012, 22:57
Culoarea e panther black, ca la masina. Piesele sunt facute la o vopsitorie. Cu spray-ul nu stiu cat de bine iese.
10 Mar 2013, 11:05
Chiar superba masina!imi place foarte mult bara spate ca ai ales o pe cea de facelift!imi place ca ai vopsit plasticele de interior in negru...la mine doar le am colantat dar probabil ca le voi vopsi si eu!jantele imi plac in proportie de 70%..si daca tot ai incercat sa mergi pe varianta OWM,sincer dadeau mai bine cele de ST!
FELICITARI pentru ea!Este superba!