Acum, nu poti sa lansezi o acuzatie doar pentru ca un tembel a fost mare idiot si a incurcat programarile bagand pe cineva in acelasi timp cu tine... De regula, stiu de cand am fost eu acum 3 ani la ei sa imi puna folie, ca lucrau concomitent la 2 masini o data, cand erau aglomerati dar, din pacate celor de la VIP le-au cam plecat meseriasii adevarati... Era acolo un tip, Flavius se numea, care facea treaba de calitate, dar a plecat de anul trecut si din pacate am pierdut si nr. lui de telefon...
Eu spre exemplu, cand mi-am pus folie pe geamurile de la masina, am mers mai intai la cei de la Expert Detailing ca sa imi monteze folia, si in afara pretului mai mare cerut in comparatie cu cel de la VIP cand le-am zis ca vreau sa stau langa masina in timp ce lucreaza m-au refuzat categoric spunand ca nu admit prezenta mea in timpul lucrarii, sa le las masina si sa revin dupa 4 - 5 ore... iar eu cum am un fix al meu sa stau langa masina in timp ce se lucreaza la ea, i-am refuzat politicos si am mers la VIP... si nu am regretat... dar nici nu ii acuz pe cei de la Expert Detailing... poate aceea este politica firmei...
Oricum la cate oferte sunt acum... inclusiv pe forum... ai de unde alege... Un coleg de forum de aici de la noi are un Focus Mk2 break si a pus folie Llumar cu toate timbrele si autorizatiile legale necesare cu numai 350 lei. Numai ca a trebuit sa faca un drum la Bucuresti sau la Alba... nu mai retin exact... Deci, se poate, si ieftin si de calitate... numai ca nu la noi in oras...