$1 scrie:$2®mi cer scuze că am încercat să vă înveselesc cu aÅŸa ceva, probabil am rămas prost ÅŸi de aceea am postat filmuleÅ£ele.
Încerc să nu mai repet greşeala ...
Nu e cazul sa te oparesti, ca nu s-a legat nimeni de tine; eu m-am legat de degradarea continua a mai tuturor aspectelor vietii romanului - asta cu improvizat poanta si farsa din orica rahatel nu este decat o pilda oarecare pentru gunoiul vandut la pret de maaare act artistic; sa mai amintim umorul absolut retardat din "Trasniti in NATO" (sau cum s-o mai fi chemand acuma), "Tanti Florica" si celelalte productii asemanatoare, unde nu vedem decat personaje scălâmbe care racnesc si mimeaza pofte trupesti si agresiune, cu fundal de rasete explozive - pana cand naiba o sa-i mai tot toleram?
$1 scrie:$2žtiÅ£i, în viaţă este bine să vezi/ÅŸtii ÅŸi răul, ca să-l poÅ£i deosebi de bine
Ma tem ca are trebui sa mai vedem si bine, ca sa-l putem deosebi de rau.
Un popor educat pretinde
calitate, un popor imbecil rade si aplauda orice; daca Maruta si Badea si Mostenescu si alti mascarici gasesc piata pentru produsele lor, nu e numai vina lor si a celor care-s deja prosti, si e si vina celor care identifica tinicheaua si o
accepta; noi poate ca suntem deja prosti si expirati, ne multumim cu sclipici, cine stie? dar poate gasim putere sa ne dorim
mai bun macar pentru copiii nostri.