de wolfydRg » 08 Dec 2012, 14:27
Ai pm cu adresa mea.
Acum sa-ti dau detalii pentru montaj.
Am inspectat masina si situatia se prezinta asa :
- partea buna, nu este nevoie pentru prelungire cu fir la celalat far fiindca e comun plusul, le-am masurat si sunt legate intre ele.
- partea naspa e ca o sa ma chinui la cuplarea pe pozitie, firul e scurt, soclul iarasi e mic, pt T10, si parca nu as vrea sa tai firul. Probabil ca o sa dezizolez firul si o sa il lipesc cu firul albastru de comanda. Chiar si asa tot e dificila solutia.
- la scoclul pentru h1, iarasi o sa am de furca, firul scurt de 3 cm , greu de improvizat ... cea mai buna solutie ar fi sa intru cu o lamela pe langa lamela becului h1 care intra in soclu, teoretic am loc de berechet acolo pentru improvizat, ar trebui sa gasesc o lamela nu foarte groasa dar nici foarte subtire.
- acum cea mai naspa parte e cu datul flashului in legatura cu comanda modulului. Adica , in toate combinatiile de comanda , pe pozitii on, faza mica on, mare on, auto on, se va comporta bine comanda. In schimb, la flash, va fi o problema, din cauza ca , la flash nu trimite semnal catre pozitii. Am verificat si la mine asa se comporta. Flasul e pe faza mare din cauza xenonului. Cum DRL vreau sa comande faza mare, totul va fi bine pana la flash. Ce se va intampla cand peste cei 7V vor veni 12V, atunci cand comand flash si modulul inca nu a fost deconectat (fiindca nu a primit semnal de la pozitii) ? E vreo solutie in cazul asta ? E vreo problema , se va arde ?