ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
@popicmisulic ... ne poti zice mai exact unde este 2A pe Celulozei? Venind dinspre podul in Km 4-5, e mai aproape de intersectia cu Cumpenei (linia lui 102) sau de podul de la IPMC?
Eu zic sa ne intalnim undeva in zona. Daca service'ul e in zona intersectiei Cumpenei cu A. Vlaicu, ne putem intalni imediat dupa intersectie, mergand spre zona industriala, pe dreapta. E indeajuns de lata soseaua acolo incat sa nu incurcam pe nimeni daca ne asteptam pe prima banda, in drept cu benzinaria
la ce benzinarie va referiti? petromul de la intersectie caraiman/vlaicu sau omv-ul de la industriala/vlaicu? hai sa discutam mai clar pe google maps, cu locatii clare, unde-i service, unde-i benzinaria
MaÅŸina: Ford Focus II, 2008 ,1.6 Ti-VCT, 115 BHP, Ghia
Re: CONSTANTA - discutii libere
30 Oct 2012, 17:47
Service-ul este fata in fata cu Fabrica de paine Dobrogea; Joi de la 9 este pana la 14:30 nu este facuta nici o programare. Daca vreti ne intalnim in OMV la 8:30, 9 fara si mergem impreuna. Programarea nu o mai pot face astazi datorita orei tarzii dar maine la prima ora se rezolva. Cati sunteti pana la urma?repet, intervalul intre tastari este de o ora, ca exemplu cel care este al 4-lea sa zicem trebuie sa astepte de la ora 9 patru ore(sau poate mai putin, dar in principiu dureaza)
in ordinea numerelor de pe tricou suntem 4 1.eu 2.andrei 3.martini 4.fishycta eu as vrea sau intru al doilea
ah..si as dori sa stiu daca sunt niste conditii optime de testare, adica sa nu vin cu rezervorul plin sau cu cauciucuri de iarna..etc..chestii din astea...
Eu sunt mai mult curios de ce'i p'acolo. Eu oricum am masina stock si nu tin neaparat sa o testez, asa ca ma pot retrage din testare daca dureaza mult, insa o sa fac prezenta
popic: banuiesc ca oamenii sunt profesionisti si au experienta pe testele dyno. nu este benefic mai ales pentru un diesel sa fie dus aproape de rosu si tinut acolo. nu ne da emotii
@bengu ... esti binevenit. Dupa cum am mai zis, eu personal nu tin neaparat sa bag buburuza pe tester, asa ca poti intra si mai devreme, nu la 15. Insa vreau sa vad cu ochii mei dyno'ul ca pe viitor sa stiu ca pot merge cu incredere acolo
In cazul in care vrei sa mergi direct la ora 15, cel mai bine suni la numerele de aici sa faci programare, ca pare'se ca nu's facute deocamdata ptr joi
@martini: nu cred ca trebuie sa ne facem griji pentru cat ar rula langa zona rosie ptr un test dyno. Gandeste'te ca o rulare la 150-160km/h pe autostrada nu strica cu nimic. Eu am tinut'o pe'a mea la maxim cat s'a dus (un pic peste 170km/h) vreo 2 km si dup'aia am lasat'o la 150 si n'a bubuit
eu nu fug. imi pare doar rau si imi vine sa-l strang de gat pe mecanicu' care mi-a setat aiurea sau nu a montat corect pompa de injectie cand mi-am schimbat motorul. eu n-am interval rosu pe turometru si prima pompa ducea pana in 7000 RPM (exact cat e maximul pe cadran), dar asta curenta cred ca-mi taie pe la 6500 RPM... mrr Nu cred ca e mare chestie, dar imi sta mie pe creier...