Service-uri auto generale (altele decat ale Dealerilor Ford din Romania), vopsitorii, spalatorii, ateliere de dezmembrari

Reguli forum

Regulile sectiunii Comercial s-au schimbat. Va rugam sa consultati regulamentul sau acest topic.
Subiect închis

CAUT MECANIC FORD IN TIMISOARA URGENT + DIAGNOZA

03 Mai 2011, 19:33

Intentionez sa achizitionez un Ford Mondeo TDDI din Timisoara si doresc sa l duc la un mecanic priceput la Forduri sa se uite la ea + o diagnoza. Rog posesorii de Ford de pe site din Timisoara sa ma indrume catre un mecanic priceput , gen Sorin pe care l avem noi in Bucuresti ( Stefanesti).

Astept cat mai repede raspunsurile voastre.

Multumesc anticipat

Re: CAUT MECANIC FORD IN TIMISOARA URGENT + DIAGNOZA

18 Mai 2011, 21:43

daca gasesti un mecanic bun si cu tester klumea pt ford in Timisoara, te rog sa ma anunti si pe mine

11 Oct 2011, 15:23

Asta chiar ar fi un topic interesant. Dar vad ca nimeni nu zice nimic.
Eu stiu 2 mecanici in Dumbravita, care lucreaza foarte frumos si ordonat si ieftin daca e o problema standard. In special ptr schimburi de placute de frana, ulei, filtre, distributie, transmisie si alte piese de schimb. Am mers la ei si cu focusul si cu mondeo.
Daca e vorba despre probleme ciudate sau specifice ford trebuie mers in alta parte. Ei sunt pe parte de mecanica, nu de troubleshooting.

Celor interesati le pot oferi datele de contact pe pm.

Si sa revenim, stie cineva un supermecanic pentru fordurile noastre in TM sau macar in Arad? Unde sa facem o diagnoza si sa mergem cu probleme mai delicate?

11 Oct 2011, 15:28

pai n-ar fi mai bine sa-i scrii aici pe cei care-i sti tu ca sa imbogatim topicul :D
pe mine chiar ma intereseaza un schimb de placute + discuri si Dumbravita nu e nici departe de mine.
deci? care sunt cei recomandati de tine?

11 Oct 2011, 18:02

Ai PM!

11 Noi 2012, 19:39

Pentru probleme ciudate si depanare in special la mondeo se rezolva orice problema de natura mecanica, electronica si clima, la mine.
Ma pricep si alte forduri dar MK3 am eu si l-am facut bucati si l-am reasamblat complect...acum e complect functional :).
La cerere pot sa ma deplasez/repar la domiciliu clientului.
Lasati un mesaj privat si va sun eu sau va raspund.

Mecanic bun in Timisoara

19 Sep 2014, 08:47

Salut. Imi poate recomanda cineva un mecanic bun in Timisoara? Vreau sa schimb distributia si un rulment la compresorul AC. Multumesc.

Re: Mecanic bun in Timisoara

19 Sep 2014, 17:51

Incearca la userul Sexyrat.

Re: Mecanic bun in Timisoara

20 Sep 2014, 03:17

Date contact Sexyrat : viewtopic.php?t=76309
Subiect închis