$1 scrie:$2mmm...si eu vreau tricou dar cel cu guler nu-mi place...ala se potriveste doar pentru baieti...
Pentru fete ar fi frumoasa varianta a doua fara guler si mai stramte/cambrate, etc...
Daca se face si pentru fete atunci eu vreau marimea S
Ca sa mai stric monotonia listei de comenzi, bag si eu un comentariu... Mi-a sarit in ochi de cate ori a fost citata mmmadina cu mesajul de mai sus. Fel de fel de comentarii, completari, interpretari. Haioase, n-am ce zice! Dar... offfff, sfanta insensibilitate tipic masculina!!!

Fata va spune, voalat, printre randuri, aproape pe soptite ca este subtirica si miniona, iar fordistii ajung sa comenteze dotarile modelelor Patruleasa si Luciu!!!

In loc sa sara si sa lupte pt un numar de telefon, o adresa de e-mail, un nick de messenger, ceva... evident, ale lui mmmadina!!!

Rogu-te, mmmadina, scrie aici, sa vada toata lumea, cate PM-uri ai primit cu astfel de solicitari, de la mesajul cu pricina??? Pun pariu ca NICI UNUL!!!

Domnilor, clipa demascarii a sosit: ceea ce a vrut (si a reusit) de fapt mmmadina cu mesajul de mai sus a fost sa va arunce manusa pt a demonstra ca sunteti iremediabil si lamentabil de lipsiti de romantism!!!

Ehehe, dac-as fi avut vreo 20 ani mai putin...

asa, ce manusa... nu pot decat sa comentez de pe tusa!
PS: Glumesc, (aproape) evident!!!