Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Re: ford mondeo titanium X thunder

15 Noi 2012, 10:32

7mm...sunt aproape noi, cat a fost cauciucul?

15 Noi 2012, 11:13

7mm aproape noi? n-a prea crede, cele e iarna au 10 mm cand sunt noi, oricum au carne foarte multa. vroiam si eu la un moment dat cauciucuri pe 18 de iarna dar am renuntat la idee balonul fiind prea mic si latimea fiind prea mare nu te va ajuta prea mult pe zapada...

15 Noi 2012, 11:22

Ale mele noi au avut 8mm.

15 Noi 2012, 15:26

aveau acolo si noi si am masurat profilul la cateva noi si era 8-9mm.am dat pe toate 4 1800de lei..eu am mai avut pe 18 de iarna si am fost foarte multumit deaia am si luat.pe focus am pe 16 da nu se compara. zici ca pe 18 sta mult mai bine pe zapada(am fost in austria zapada pana aproape de praguri si masina se descurca foarte bine)

15 Noi 2012, 16:24

$1 scrie:$2mm aproape noi? n-a prea crede, cele e iarna au 10 mm cand sunt noi, oricum au carne foarte multa. vroiam si eu la un moment dat cauciucuri pe 18 de iarna dar am renuntat la idee balonul fiind prea mic si latimea fiind prea mare nu te va ajuta prea mult pe zapada...

Mihai...10mm sunt cele low-cost, pentru ca se tocesc foarte repede. Gumele noi gasesti 90% cu 8 mm profil, indiferent ca sunt de vara sau de iarna.

@mafteiu: de stat sta bine cu jante mari, dar nu ti s-a intamplat sa fie momente fara tractiune? Nu de alta, dar nu degeaba cauciucurile de iarna sunt mai inguste.

15 Noi 2012, 16:41

masor cand ajung acasa cauciucurile mele de iarna care nu sunt low cost, dar se vede clar ca e mai adanc profilul fata de cele de vara, aceeasi marca...in fine eu asa stiam ca cele de vara au 8 mm iar cele de iarna 10 mm. daca ma insel asta e...o sa retin pe data viitoare :D

15 Noi 2012, 16:47

@Top Cat1 asa este am mai patit de obicei la 'intoarceri pe loc' dar la un drum lung pe zapada se comporta fantastic indiferent' cat e zapada...am uitat sa specific 2 anvelope sunt michelin pilot alpin pe fata si pe spate 2 pirelli snow sport.
o intrebare mai am placutele de frana cam la cati km se schimba aproximativ a mele au in jur de 30000km dar inca se mai vede ca au ceva'

15 Noi 2012, 16:50

nu e regula, depinde cat conduci de preventiv, cate frane pui si ce mai important cum pui frana...usor sau puternic.
(Mamei i-au tinut ... 42.000 km :D )

15 Noi 2012, 17:13

Nu prea ai ce face decât să le urmărești periodic. Eu la Fiesta am 62k km si mai țin cel puțin 15k km

15 Noi 2012, 17:38

cel mai simplu incep sa scartaie cand se duc placutele si parca se simte si franare ca e mai slaba...deci nu trebuie sa iti faci griji...alea pe spate se tocesc greu tare...

17 Mai 2013, 19:33

mondeul meu a ajuns la 101000 km merge de minune,o intrebare am poate stiti voi,nu mai imi suna centura,centurile cand nu sunt bagate am putut cumva sa le dezactivez?fara sa imi dau seama,sau ce s-a putut intampla?

17 Mai 2013, 20:02

da, s-au dezactivat: fie le-ai dezactivat tu din greseala, fie ai umblat la baterie si s-a resetat functia. cauta pe forum ca gasesti procedura de activare/dezactivare.

23 Mai 2013, 15:59

astazi am schimbat filtrele si uleiul si am facut si un test de suspensie si mi-a dat pe fata stanga 58% dreapta 43% spate stanga 39% dreapta 35% intrebarea mea trebuie schimbate?cei de la service mi-au spus ca pe spate trebe schimbate,daca da ce amortizoare sa imi iau tot originale?daca iau sport scutura tare?am si genti pe 18...cele reglabile sunt scumpe?am ajuns sa fac testul asta de suspensie ca auzeam in spate un huruit am crezut prima data ca ii vreun rulment,dar suna de la anvelope se uzeaza pe interior pe rotile din spate si mi-au spus ca de la amortizoare se uzeaza anvelopele asa,pe fata nu au nimic anvelopele...

24 Mai 2013, 08:44

Verifica in Etis ce fel de suspensie ai, avand jante pe 18 din fabrica este posibil sa ai si suspensie sport, la mine scrie urmatoarele:
18" Wheel - Style 2
With Sports Tuned Suspension
Sports Front Seat

si este destul de rigida
Cele reglabile nu recomand, se duc cam repede

24 Mai 2013, 18:17

Stiu ca ii standard...o sa verific oricum...probabil cand le schimb o sa ma duc tot pe originale pt ca am fost multumit de cele ce sunt pe masina si acum mi se pare ca sta bine masina...

28 Mai 2013, 18:37

ti-am vazut masina in trafic in ms

superba !

30 Mai 2013, 17:48

mersi frumos :) turbostar

zilele trecute am schimbat si o bieleta pe fata,si mai am o problema geamul stanga fata nu mai urca singur,adica daca ti apasat butonul o data dupa aceea urca singur,si nici din telecomanda,daca stiti cineva ce poate fi... sa nu o mai duc la mecanic...
multumesc frumos

02 Iun 2013, 19:43

am rezolvat problema cu ridicatul' geamului,trebuia reprogramat,pt cine mai intampina aceasta problema dupa ce ridici geamul il mai ti butonul apasat cateva secunde

16 Iul 2013, 15:52

astazi am schimbat amortizoarele pe spate,am luat kayba(kyb) asa la la prima vedere par ok

17 Iul 2013, 23:00

kayaba, da, sunt bune, dar nici cu sachs nu imi este rusine. bine ca nu ai luat chinezesti, ca alea tin maxim 6 luni.

02 Oct 2013, 15:20

am ajuns la 111000km facuti,amotrizoarele kayaba chiar sunt bune am facut in jur de 7000-8000km cu ele si se comporta bine,sa vedem acum cat o sa tina...la 120000km ma gandesc sa schimb si distributia,pana acum nu a fost schimbata,am intrebat ceva mecanici s-au uitat nu stiu pe ce si cica la 150000km se schimba dar cred ca ar fi mai bine sa o schimb mai repede,voi ce ziceti?

21 Noi 2013, 13:34

115000km schimbat placute frana fata spate ATE, schimbat ulei si toate filtrele urmeaza distributia...
Răspunde