Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

ford focus 2 facelift

21 Noi 2012, 08:28

Salut!
am achizitionat acum 2 sapt un focus 2 1.6 tdci 110CP, si la o sapt mi s-a aprins becul de la motor si masina nu mai avea deloc "viata" in ea.am ajuns la un service,mi-a gasit la ea probleme la EGR pt ca am mers cu ea subturata.in fine s-a rezolvat,am curatat-o si a fost ok.
ieri de dimineata cand am plecat cu ea ,surpriza:aceasi problema.masina nu mai trage,turometrul urca foarte greu si s-a aprins iar beculetul
(tin sa precizez ca nu ma pricep la mecanica) ma intereseaza o idee din partea voastra.sa fie legat si de filtre si ulei? Multumesc!

Re: ford focus 2 facelift

21 Noi 2012, 08:49

e legat de DPF
vezi ca e un topic urias pe tema asta in sectiunea Focus 2

21 Noi 2012, 09:35

am intrat acolo si am vazut pareri si impresii,ideea e ca a mea nu are filtru de particule.o sa merg cand fac rost de bani s-o pun iar pe tester.ms de mesaj adi

22 Noi 2012, 20:22

cum nu are dpf , atunci ori e euro 3 ori dpf a fost scos, pune seria VIN

24 Noi 2012, 15:23

asa mi au zis la RAR, ca nu are filtru de particule si ca ar fi bine pentru ca atunci cand trebuie schimbat este scump si rau ca...am pus o pe tester intr un final si are probleme cu EGR ul, valva a ramas blocata.este euro 4

24 Noi 2012, 21:47

Rizzla lasa te rog VIN -ul masinii,
Răspunde