ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Subiect închis

Re: CONSTANTA - discutii libere

13 Noi 2012, 21:17

Merg cu el in portbagaj de o saptamana :))
Sambata teoretic e ziua cand va straluci - pardon, rasuna cristalin!

Hai ca ne vedem joi la 9 la dyno, da?

14 Noi 2012, 09:17

$1 scrie:$2erg cu el in portbagaj de o saptamana

De ce nu l-ai pus tot sub capota? Sau ai decis sa-l pui acolo dupa drumurile la Bucuresti: cand te mai claxoneaza cineva, sa il claxonezi si tu.

14 Noi 2012, 11:39

Am fost anuntat ca, di cauza unor probleme, nu ni se poate face testul joi. Cel devreme vineri, dar e posibil sa ramana pentru saptamana viitoare.
Momentan astept si alte vesti, poate poate...
Am vrut totusi sa va anunt :(

14 Noi 2012, 12:43

Nu'i bai. Important e sa functioneze totul normal cand vom merge.

14 Noi 2012, 17:03

Ce bine ca am intrat sa verific. Ok, ramane atunci pe saptamana urmatoare. Vineri nu am cum, daca ajung acasa sa mananc o sa consider un real succes :)

@zvony: gluma gluma dar mai stim noi pe cineva din cf grupa constanta care isi pusese in locul becurilor de marsarier la focus, xenoane, cu balast, si buton in bord cu care dadea flash-uri nesimtitilor din trafic care merg cu proiectoarele noaptea aprinse si bat prin copaci :)) nu dam nume. apropos, ce o mai face oxxo?

17 Noi 2012, 11:29

Intrati sa vedeti inters din partea TransAtlantis asa deodata, dupa decenii de durut la strampi!!! penibil...identifica ei persoanele :)) ...jenant sa nu poti repara o masina care a avut decat o bara sparta,aripa putin cipita si capota inlocuita.

17 Noi 2012, 21:40

$1 scrie:$2e bine ca am intrat sa verific. Ok, ramane atunci pe saptamana urmatoare. Vineri nu am cum, daca ajung acasa sa mananc o sa consider un real succes :)

@zvony: gluma gluma dar mai stim noi pe cineva din cf grupa constanta care isi pusese in locul becurilor de marsarier la focus, xenoane, cu balast, si buton in bord cu care dadea flash-uri nesimtitilor din trafic care merg cu proiectoarele noaptea aprinse si bat prin copaci :)) nu dam nume. apropos, ce o mai face oxxo?

hahaaa =)) tare aia cu xenoanele la marsarier :D

17 Noi 2012, 22:16

true story! B-)

17 Noi 2012, 23:39

Eu mi'as pune xenoane omnidirectionale la buton, la cati bizoni cu xenoane aftermarket pe faruri cu oglinda misuna pe la noi :(

19 Noi 2012, 16:50

Dragilor, am o rugaminte. Personala. Probabil stiti de claxonul meu ca l-am inlocuit pentru ca tinut apasat mai mult timp ragusea. Alea de focus bitonale nu. Asa ca mi-am pus unul si culmea ... tot raguseste :-L

Rugamintea mea este sa ma lamuriti daca si la claxoanele voastre (indiferent de model) tot asa se intampla, efectuand urmatorul test: undeva in afara localitatii unde nu deranjati pe nimeni, in pustietate, tineti apasat claxonul in timp ce conduceti si reveniti aici cu impresii - daca a mers impecabil zeci de secunde, daca a inceput sa oscileze tonalitatea, s-a oprit, a ragusit, a murit, v-a injurat cineva ;)

Multumesc mult!

PS: trebuie sa imi omor piticul cu claxonul odata, ajutati-ma sa o fac mai repede!
PS2: am scris si pe topicul masinii despre asta adica incepand de aici viewtopic.php?p=1162665#p1162665

20 Noi 2012, 10:46

Alex, cat tii apasat ? eu am tinut cred ca maxim un minut si nu a ragusit; o sa mai incerc si astazi...prin statiunea Mamaia :)

20 Noi 2012, 12:55

Te urasc!!! :))
Am scris, dupa aproape 6-10 sec se termina bitonalitatea si incep falseurile, tusea si apoi coma.

20 Noi 2012, 13:08

Incearca cu un Faringosept ;)

20 Noi 2012, 14:48

Completez si eu. Am fost la marginea Costinestiului si am apasat de cateva ori, aproximativ 30-40 secunde si era bine. Nu am auzit nicio modificare.

20 Noi 2012, 15:08

Stiu ca nu este bazar aici dar ma adresez celor din Cta; Am de vanzare biciclete noi; culori :galben,verde,albastru.
Pret: 150-200 Lei
Tel:0761679496
Multumesc pentru intelegere.

20 Noi 2012, 15:50

Mai degraba puneai si o poza. Sa vedem culorile, evident :P

20 Noi 2012, 19:18

ia pune domne poze cu biclele...facem iarna car...

20 Noi 2012, 20:18

Exista o sectiune comerciala a forumului. Nu este aici.

20 Noi 2012, 21:36

$1 scrie:$2ompletez si eu. Am fost la marginea Costinestiului si am apasat de cateva ori, aproximativ 30-40 secunde si era bine. Nu am auzit nicio modificare.

Pheno - multumesc! Si tu ai mai rasucit putin cutitul in rana :))

La focus ST am confirmarea ca dupa aproape 10 sec "ingenuncheaza" dar isi revine rapid, mai are cateva caderi mici dar isi pastreaza per total tonalitatea pana la 1 minut cat a durat testarea.

21 Noi 2012, 00:00

Inseamna ca e de la motorina :))

21 Noi 2012, 01:20

Te rog citeste ce am scris mai devreme. Multumesc.
Cu respect,
zvony

21 Noi 2012, 02:13

^eu zic ca-i lipseste un braduletz in geam :) Eventual doi, ca are bitonal...

21 Noi 2012, 11:26

Voi inchide acest topic si imi asum consecintele.
De ce il inchid:
1. tinde sa devina un subforum autonom, si nu este fair. In primul rand ce ar insemna sa avem cate un topic de Discutii libere pt fiecare oras? Bine ca nu e forum, ca poate ar fi aparut in cadrul lui subforumuri Discutii libere pe cartiere din Constanta...
2. tinde sa devina chat (daca nu e deja)
3. In cadrul forumului Discutii libere (cel general) avem totusi topicuri la subiect (chiar daca mai apar mesaje off-topic, dar acestea sunt semnalate/denuntate). Pe cand aici se dicuta si despre dyno, cum e vremea in judet, claxoane, biciclete... Sunt convins ca aveti multe informatii interesante si utile pt intreaga comunitate clubford, impartasiti-le cu ea.
4. Un coleg admin va rugase ceva, nu a fost luat in seama. Deloc.
Cu stima.
Subiect închis