Audio/Video/Navigatie

Caseta adaptoare cu fir + iphone 4S

Cum se poate da muzica mai tare ?

Caseta adaptoare cu fir + iphone 4S

Mesajde Gx24 » 21 Noi 2012, 13:09

Tocmai am incheiat epopeea cu sistemul audio, totul a costat 8 lei sub forma unei casete adaptoare.
Pentru ca nu am dorit sa tai bordul (fiesta 2004 + radio 2500) iar cautarile mele pentru un cd player (4500 sau 6006) intr-o stare buna fara zgarieturi au esuat iar modulatoarele radio se aud infect, ma resemnasem la gandul ca o sa ascult numai radio.
Am auzit de caseta adaptoare dar ma gandeam ca este o solutie la fel de slab calitativa precum modulatorul sus mentionat, astazi am avut o mare surpriza cand am probat calitatea casetei impreuna cu iphone 4S, pur si simplu calitatea audio este incredibila, sunetul mp3 este peste un post de radio, puternic si cristalin, si nu am incercat un format alac (wav lossless)
Sper sa nu ma sanctioneze vre-un moderator, pentru un lucru banal care s-a mai discutat, dar pentru cei care detin un mp3/alac/flac performant ( puterea volumului este foarte importanta ) sa nu mai caute in alta parte :D
Un plus ca umilul sistem radio+caseta 2500 arata foarte bine pe consola centrala, mai bine decat orice radio cd/mp3 "performant" aftermarket ;) pot fi subiectiv.
Gx24
Incepator

Maşina: Ford Fiesta 2004 1.3 60HP

Re: Caseta adaptoare cu fir + iphone 4S

Mesajde addy2002 » 28 Noi 2012, 15:28

Varianta cu caseta e super ok. Dar ce faci la cei care au CD ? Nu prea sunt variante adaptoare.
In schimb exista masca pt navigatie care are gaura 2DIN si nu mai trebuie taiat nimic. Asta pt pretentiosi :)
addy2002
1nsane Member

Maşina: Ford Fiesta Ghia + imbunatatiri, 2005, 1.4 TDCI
VIN: WF0HXXGAJH5C02432

Înapoi la Audio/Video/Navigatie