ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Discutii in gashca !

24 Oct 2012, 15:09

As spune ca e de ras daca n-ar fi de plans... oare se duce naibii sandramaua?

24 Oct 2012, 19:10

buna!!! foarte tare!!

24 Oct 2012, 22:19

România este exemplu de manual despre ce înseamnă "mai multă Europă": lipsă totală de responsabilitate a politicienilor locali care dau vina pe cei de la Bruxelles, decizii catastrofale ale organismelor financiare, în defavoarea intereselor poporului român (dezmembrarea unor companii gândite ca integrate, cum este CFR, privatizarea unor monopoluri naturale - apă, gaze, energie) decizii economice stupide - majorarea taxelor în plină criză economică, nici o protecţie pentru moneda naţională (80% din preţuri sunt în euro, ceea ce nu se întâmplă în nici o altă ţară cu monedă proprie).

Deci, da, şandramaua e moartă. Dar, vorba cântecului, Jeana nu e moartă, Jeana se transformă.

24 Oct 2012, 22:33

zaboss, nu cred ca am prins ideea: spui ca Romania este un exemplu pentru starea proasta a Uniunii? daca da, eu cred ca te inseli, si argumentez asa:

Noi suntem un popor de handicapati, nu am reusit sa ne depasim indobitocirea instaurata de cele patru decenii de comunism brutal - celelalte popoare europene nu-s asa! politicienii nostri (incepand cu Iliescu si ceilalti comunisti in blana de oaie) n-au facut decat sa fure cu nerusinare, an dupa an, mandat dupa mandat si partid dupa partid, si mereu tot mai pe fata - noi ii votam in continuare (ba ca "e raul cel mai mic", ba ca "sa mai plece astia, ca au furat destul"); ai celorlalti or fura si ei, dar mai cu fereala, si fara sa se apropie de fundul sacului! Unde-i asemanarea dintre Romania si popoarele serioase ale Europei? Unde seamana politicienii nostri cu ai lor?

Dar poate ma turez degeaba, poate tu vorbeai despre altceva?

25 Oct 2012, 09:51

Temir, e bine sa te turezi din cand in cand, nu e degeaba! Macar mentii filtrul DePeFe in parametrii optimi de functionare... :D

zaboss, eu vad un pic altfel lucrurile: Romania nu a dezamagit deloc, s-a comportat exact cum s-au asteptat cei de la Bruxelles - sa fim multi si prosti, masa de manevra (si consum) la granita de est.

Risc zero sa produca surprize economice in genul "tigrului baltic", Estonia.
Mai mult decat atat, romanii sunt buni pentru propaganda: te gandesti la o suma de bani pe care sa le-o dai, dar faci publica suma * 10, pentru ca mai mult de 10% din fondurile europene nu sunt in stare sa absoarba! :-t

25 Oct 2012, 16:04

ford a anuntat ca inchide fabrica de la genk.
http://www.gandul.info/auto/ford-inchid ... i-10254705

25 Oct 2012, 20:11

problema este mult mai simpla, ceea ce se intimpla in/cu Romania (ca de altfel cu multe alte tari, slabe economic si militar) este hotarit in spatele usilor inchise si nu are legatura cu UE , ci cu zonele de influenta si interesele unor grupuri financiare care fac cartile la nivel global (vezi sfarsitul WW2 -cu deosebirea ca acum sunt alti jucatori)
iar chestia cu poporul si votul si puterea celor multi ..... dust in the wind!
cei care au pus mana pe putere au fost cei care au profitat de conjuctura si din jaful comandat si-au tras partea leului.....

01 Noi 2012, 15:53

Ei dragii mosului a venit Movember din nou. Exista oares'ce Mo Bros pe aici?

http://www.movember.com/

12 Noi 2012, 11:20

o curiozitate :de ce pe DN 1 (pe la Breaza de ex ) sint table cu limitarea vitezei la 100 ? :-?? Pe drumul asta ,european fiind ,nu-i tot timpul limitata viteza la maxim 100 ??

12 Noi 2012, 11:59

just for fun..... ;)

12 Noi 2012, 15:23

Ramasesera poate bani necheltuiti :P

12 Noi 2012, 16:31

hm ,speram sa ziceti :"hei,da nu nu stii ?Acolo e voie cu 120 si doar din loc in loc sint limitari la 100" ..... :D

12 Noi 2012, 17:56

Sunt localitati pe DN1 unde s-a schimbat anul trecut limita de viteza, de la 50 la 70 km/h. La iesirea din localitati, era inainte acel "50 taiat". Deoarece nu se stia daca va ramane definitiva limitarea la 70 kmh (se putea cobori la 60 sau chiar reveni la 50) nu au pus indicatoare cu "70 taiat" ci cu viteza admisa in afara localitatilor pe drum european, pentru ca sa nu mai schimbe pe viitor decat tablitele de la intrarea in localitati.

22 Noi 2012, 12:07

La multi ani Vali!!

22 Noi 2012, 13:42

$1 scrie:$2unt localitati pe DN1 unde s-a schimbat anul trecut limita de viteza, de la 50 la 70 km/h. La iesirea din localitati, era inainte acel "50 taiat". Deoarece nu se stia daca va ramane definitiva limitarea la 70 kmh (se putea cobori la 60 sau chiar reveni la 50) nu au pus indicatoare cu "70 taiat" ci cu viteza admisa in afara localitatilor pe drum european, pentru ca sa nu mai schimbe pe viitor decat tablitele de la intrarea in localitati.

Deci pana la urma in localitatile respective limita este de 70, nu ma pot trezi cu amenda acasa ptr ca mergeam pana in 70km/h, nu?
In toamna am trecut si eu prin localitatile respective si in 2 randuri eram sigur ca la intrare scria 70, insa cand vedeam la iesire 50 credeam ca poate undeva in interiorul localitatii nu vazusem limitarea de 50. Si cum trecusem cu ~75 pe langa un MCV cu radarul, asteptam tidula acasa ...

22 Noi 2012, 17:00

In localitatile respective, viteza este 70. Este posibil ca pe anumite portiuni sa fie restrictii la 50, dar vorbim de cazuri izolate (cartiere rezidentiale, scoli, etc).

Din cate stiu eu, radarele mobile te iau pe loc. Adica te trage Garcea pe dreapta, in maxim 300 metri de la locul faptei.
Surpriza la plic vine doar la radarele fixe. Poate ma insel, nu am mai avut astfel de evenimente in ultimii ani.

22 Noi 2012, 19:26

$1 scrie:$2a multi ani Vali!!

Multam Cipriane!!
Dar poti sa-i urezi si lui Viper. ;) :))
La multi ani Viper!

22 Noi 2012, 20:06

La multi ani Vali(inves), Viper si tuturor clubfordistilor care isi sarbatoresc astazi ziua de nastere! :-h

22 Noi 2012, 20:19

Multumim de urari! ;)

22 Noi 2012, 22:46

La multi ani Vali!

22 Noi 2012, 23:04

$1 scrie:$2La multi ani Viper!

I-am zis deja lui Viper intr-un alt loc, si de altfel si pe FB :D adica, deci, de 2 ori :))

23 Noi 2012, 00:15

$1 scrie:$2a multi ani Vali!

Multam sefu!! :)

23 Noi 2012, 17:54

God bless you ... BLACK FRIDAY :D/

Am prins si eu anul asta o oferta foarte buna la un laptop :D

27 Noi 2012, 10:19

http://www.realitatea.net/grav-accident ... ml#galerie

asta e un rs sau nu vad eu bine?

27 Noi 2012, 10:19

Am vazut gagica cu masina prin Crangasi de cateva ori :(

27 Noi 2012, 10:24

Cica la impact a fost aruncata din masina cativa metri in aer.

27 Noi 2012, 13:46

ce masina era? ca nu-mi dau seama....

27 Noi 2012, 14:22

Cum a zis si Officer: Ford RS

27 Noi 2012, 15:24

Focus RS 300 cp

28 Noi 2012, 09:04

O fi vreo gluma? Ca daca nu e, ar trebui sa-l recruteze pe algerian :)
FiÅŸiere ataÅŸate
google_hack.jpg
Răspunde