Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

16 Iul 2007, 01:31

cine a facut pozele alea cred ca ar putea sa faca si din trabant o supermasina!oricum focusul este o megamasina iar versiunea st este o extra-mega-supermasina! bine ai venit si te asteptam la intalniri

16 Iul 2007, 22:44

Poze sunt facute de Dragos Borcanea ... stati sa vedeti ce poze am facut in weekend ...

17 Iul 2007, 00:42

Ne inmultim 8) 8) 8)

22 Iul 2007, 19:34

acum suntem 3 hi hi foarte tare Sa o stapanesti sanatos
Am shi eu o rugaminte zi-mi daca ai avut ceva probleme pana acum shi zi ce modificari ai in planuri shi cam pe unde le vei face. multa bafta

PS shi eu am un proiect de mashinuta cu RWD pana acum am caroseria un chevelle shi am motor cu cutie de viteze aduse din SUA. Pacat ca motorul nu are decat 8.7 l shji cutie de viteza in 4 trepte manuala cu overdrive :D

22 Iul 2007, 19:44

mai zi o data ca mi-au crapat ochelarii de pe nas: motorul ala are 9 litri???

22 Iul 2007, 20:01

nu doar 8.7 l MOPAR V8 vreo 450 CP fara turbo daca mai pui shi un turbo de il recomanda ei ajungi la vreo 900 CP cu toate alea adaugate dar nu mai am bani. asta e un proiect de durata sper sa fie gata in vreo 5 ani.

22 Iul 2007, 20:03

si dupa ce il termini cumperi si o statie de benzina? :)

22 Iul 2007, 20:05

va fi doar mashina de show. plimbari ocazionale de aceea nu sunt disperat sa fie gata imediat. e un proiect personal mai ales ca lucrez la ea cu taicameu shi unchiul meu nu o fac in nici un service. Hai ca ajunge cu offtopic......

05 Aug 2007, 23:41

zetemte, poti sa-mi spui te rog daca instalatia Xenon este folosita si la faza lunga?

Merci

07 Aug 2007, 09:27

pozele sint bestiale!
am 2 intrebari pt zetemte
1) il poti coopta pe Dragos Borcanea la o viitoare intilnire a membrilor clubului?
2) cu ce aparat a facut pozele?!
multumesc anticipat

08 Aug 2007, 11:28

$1 scrie:$2cum suntem 3 hi hi foarte tare Sa o stapanesti sanatos
Am shi eu o rugaminte zi-mi daca ai avut ceva probleme pana acum shi zi ce modificari ai in planuri shi cam pe unde le vei face. multa bafta

PS shi eu am un proiect de mashinuta cu RWD pana acum am caroseria un chevelle shi am motor cu cutie de viteze aduse din SUA. Pacat ca motorul nu are decat 8.7 l shji cutie de viteza in 4 trepte manuala cu overdrive :D

Mersi!
Nu am avut nicio problema cu masina pana acum.Sunt foarte multumit! Am facut 19.000 de km. Despre modificari, daca vrei vorbim pe yahoo sau PM, ca nu vreau sa le pun aici.
Tu ai avut probleme cu a ta?

08 Aug 2007, 11:45

$1 scrie:$2etemte, poti sa-mi spui te rog daca instalatia Xenon este folosita si la faza lunga?

Merci

Asta ce zici tu se numeste Bi-xenon. Eu am doar xenon, doar faza lunga este suprinzator de buna.

08 Aug 2007, 12:25

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2etemte, poti sa-mi spui te rog daca instalatia Xenon este folosita si la faza lunga?

Merci

Asta ce zici tu se numeste Bi-xenon. Eu am doar xenon, doar faza lunga este suprinzator de buna.

In brosurile de la Focus (cel putin la cea de pe ford.de) apare ca instalatie Bi-Xenon.

08 Aug 2007, 12:31

$1 scrie:$2ozele sint bestiale!
am 2 intrebari pt zetemte
1) il poti coopta pe Dragos Borcanea la o viitoare intilnire a membrilor clubului?
2) cu ce aparat a facut pozele?!
multumesc anticipat

Ca sa faci 5 poze de genu asta la o masina, durazea cam 5 ore ...
Aparat e super pro, e Canon D20 cred, cu multe chiesti pe el ... echipament este foarte profi ...

08 Aug 2007, 12:57

Poze noi ... in miscare ...

Imagine

Imagine

;)

08 Aug 2007, 12:59

Merci

In brosurile de la Focus (cel putin la cea de pe ford.de) apare ca instalatie Bi-Xenon.

Interesant ... sunt foarte puternice ... poate si e bi-xenon, o sa ma uit diseara si iti spun.

08 Aug 2007, 13:01

Merci

Interesant ... sunt foarte puternice ... poate si e bi-xenon, o sa ma uit diseara si iti spun.

Merci mult, chiar m-ar ajuta.
Super misto realizate pozele in miscare ;)

09 Aug 2007, 15:24

Fotografiile sunt foarte bine realizate. Le-am admirat deja impreuna cu un coleg de birou, mare pasionat de fotografie si abonat la diverse castiguri din concursurile de fotografie

10 Aug 2007, 13:26

zetemte, ai descoperit ceva la faruri? :)

19 Aug 2007, 21:42

Am uitat complet ... Daca nu uit, o sa vad diseara :)

19 Aug 2007, 22:11

Dom'le,am avut si eu placerea sa vad una identica in showroom cand ma uitam de Focusul meu.Dar din pacate nu am putut decat sa ma urc in ea si sa casc gura pe acolo.Cred ca la drum spune multe.Felicitari!

07 Sep 2007, 15:54

Mersi!

07 Sep 2007, 16:03

misto st-ul ....Faza belea .....era sa ma bushesc in unul nou noutz la bdt in parcare ......il scotea din parcare si eu eram in curba in fatza sediului ( vizibilitate 0 ) dar am avut noroc :P a fost si el pe faza ....si eu :d hiu :D :D

10 Sep 2007, 04:13

poze cu bordul nu ai? as vrea sa vad daca e diferit fata de cel de la focus obisnuit

18 Sep 2007, 11:34

Ti-am admirat "Portocala" azi in jurul orei 9, in coloana la Teiul Doamnei. Cred ca se simte tare necajita cu traficul asta infernal! Tu pareai oarecum obisnuit/resemnat...

19 Sep 2007, 13:03

Stai cumva pe baba novac? este mereu un focus st parcat pe baba novac intre mihai bravu si campia libertatii.

19 Sep 2007, 13:31

Ala cred ca este al lui Muriel...

21 Sep 2007, 01:34

$1 scrie:$2la cred ca este al lui Muriel...

:wink: that's mine

21 Sep 2007, 19:24

Superbe poze!...Nu ma las pana nu o sa pun si eu mana pe un ST! :) Multi Km...fara incidente rele!

25 Sep 2007, 12:42

$1 scrie:$2oze cu bordul nu ai? as vrea sa vad daca e diferit fata de cel de la focus obisnuit

Nu am, dar cauta pe google! Sigur gasesti.
Răspunde