Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

Vitezometru care arata mai putin

17 Sep 2007, 17:53

Salutare! Vitezometrul de la Fusion arata mai putin decat normal si unii dintre martori nu se mai aprind. Stie cineva un mecanic, electrician sau un service ok pt verificat bordul? Multumesc!

18 Sep 2007, 01:38

Daca esti din Bucuresti, eu zic sa te duci la Augsburg in militari.
Comparativ cu Ford sunt mai ieftini.
Eu am avut o problema legata de calculator (destul de complicata zic eu) si s-au descurcat destul de elegant. Singura problema cu ei este ca nu prea sunt seriosi cu programarile (cateodata astepti de iti vine rau).

18 Sep 2007, 09:09

Nu mai este in garantie?

18 Sep 2007, 12:13

Nu mai e in garantie. O sa incerc si la Augsburg. Totusi, stiti un mecanic care sa fi desfacut bordul la fusion sau fiesta ??

18 Sep 2007, 13:01

reseteaza computerul (scoate pt. catava secunde mufa de la baterie). Asa a patit un prieten de-al meu cu clio. A mers la 3 electricieni in service autorizat si nu au fost in stare sa o faca. A facut o fapta buna de a dat jos bateria pt. cineva care ramasese fara curent si dupa ce a pus-o la loc nu a mai avut problema asta. Incearca si tu, poate merge si la tine....succes

19 Sep 2007, 22:11

O sa incerc si asa cu scoaterea mufei de la baterie. Merci!

19 Sep 2007, 22:54

sa te asiguri ca ai codul de la radio-cd inainte sa deconectezi bateria :)
Răspunde