Help/Troubleshooting

probleme servo.

Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Moderator: Huffy

Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.

probleme servo.

Mesajde alexparis » 28 Noi 2012, 21:33

Salut,sunt membru doar de cateva minute si deja am o problema.Deci...am un ford mondeo ghia 2001 2.0 diesel.In urma cu 3 luni am schimbat pompa de servo ,am pus una noua,iar acum constat cu stupoare ca la relanti merge foarte greu servo,doar la relanti,de fapt nu merge de loc servo la relanti.In schimb daca iau volan maxim si o fortez putin isi revine.Aveti idee ce poate fi?
alexparis
Incepator

Maşina: Ford

Re: probleme servo.

Mesajde bibanu47 » 29 Noi 2012, 15:35

Salut,

Nu trebuie sa fie defecta neaparat pompa de servo ci poate fi distribuitorul din caseta de directie si in acest caz trebuie schimbati segmentii de teflon,kit-ul de garnituri.
Reconditionez motoare,cutii de viteze,chiulase,rectific si pasuiesc supape rezultate din distributii sarite,alternatoare,electromotoare,casete de servo-directie si pompe atat electrice cat si mecanice,pompe de vacuum si frana indiferent de tipul auto sau an.
Pentru reparatii auto vizionati: http://www.youtube.com/results?search_q ... %2047&sm=1
Nr. de tel. la care discut strict numai despre reparatii contra cost: 0766417724 Gabi
Operez in cartea de service a autoturismului.
bibanu47
Director Tehnic

Maşina: Einstein Sedan Facelift 2014
VIN: IMEDIATCASATEAJUT

Mesajde alexparis » 30 Noi 2012, 15:10

Am uitat sa precizez ca la relantiu nu merge servo dar daca o accelerez isi revine.
alexparis
Incepator

Mesajde KitDirectie » 19 Ian 2013, 07:13

$1 scrie:$2m uitat sa precizez ca la relantiu nu merge servo dar daca o accelerez isi revine.

Servo greu la relanti este unul din cele mai usor reparabile probleme la caseta de directie. Sfatul meu este sa cautati un reconditionator serios de casete de directie care inainte sa dea jos caseta sa verifice strangerea surubului de reglaj cu o cheie dinamometrica (daca nu ma insel la Mondeo 2001 este 27Nm) si daca tot nu se regleaza sa se verifice presiunea in caseta caci mai mult ca sigur aveti ori o conducta infundata (legatura tur sau retur intre caseta si distribuitor), in acel caz ati avea nevoie de un kit de reparatie.
KitDirectie
Incepator

Mesajde nicolaita » 19 Ian 2013, 07:27

Poate patineaza cureaua.
Foarte tare introducerea Alexparis :)
nicolaita
Ford Freak

Mesajde alexparis » 19 Ian 2013, 08:15