Probabil primul Focus 2 de pe linia de productie :D
*cand zic probabil, este pentru ca eu nu am vazut al FF2 fabricat mai devreme decat al meu:D
Si acum sa trecem la subiect.... asa dupa cum vad ca e moda pe aici, fiecare isi prezinta masina, ma gandeam sa ma bag si eu in seama.
Povestea pe scurt: (mi-e lene sa scriu acum pe lung). am cumparat masina in data de 13 august a.c. de la cineva din TM (nu este samsar, dar aduce ocazional cate o masina), avand atunci la bord aproz 67900km reali (si eu cred asta ca sa pot dormi bine noaptea)... masina merge foarte bine, nu sunt urme de uzura nici pe pedale (decat foarte putin nervurile pedalei de acceleratie si un mic colt la pedala de frana), nici pe volan sau alte elemente ale masinii.
Iar toti cei care au "probat" masina m-au laudat pt achizitie si sunt de parere ca km sunt reali.
A fost adusa in tara pe 4 august (atunci cand m-am si casatorit :-) ).
Toate bune si frumoase pana cand am fost chemat la interviu (ca venise si vremea unui job,) si atunci am indoit putin bara din spate si s-a dus vopseaua/autocolantul ala ce e pe bara si se vede alb...
ca lista de optiuni.... are:
•ESP
•incalzire parbriz
•parasolare (acele perdelute pe usile din spate)
•sine/bare pentru prinderea barelor transversale
•radio-CD SONY cu 8 boxe si intrare audio auxiliara
•jante aluminiu FORD 15"
•roata de rezerva (dim. reduse)
•lumini picioare
•protectie copii (blocarea usilor spate sa se deschida din interior - nu sunt sigur daca e optiune sau standard)
si cam atat... nu mai stiu.
alte caracteristici:
•motor 1.6L Duratorq TDCi 109CP si DPF
•culoare Ink Blue (Metallic)
•tournier/wagon/break (sau cum vreti voi sa ziceti)
dupa VIN, se pare ca Ford-ul meu a fost fabricat pe 18 decembrie 2004
.. de aceea ziceam ca probabil e primul, desi prima inmatriculare s-a facut in februarie 2005.
Ce-as dori sa fac la masina:
☺proiectoare ceata
☻computer de bord
♥resoftare (pt consum mai mic sau putere mai mare... dar trebuie sa mai studiez problema si ce e posibil)
♣lumina la parasolare fata
♠lumina (plafoniera) pt locurile din spate
♦sa-mi schimb cheia cu una escamotabila
☻senzori de parcare
Ce nu-mi place la masina (afara de cele mentionate... totul imi place):
◙nu gasesc pozitia scaunului cat mai comoda pt drumuri lungi. Greutatea piciorului imi sta pe 2 puncte, sezut (buca
) si calcai. Greutatea piciorului apasa pe acceleratie in timpul mersului, si cam dupa o ora, de tinut piciorul 'sus', incepe sa-mi oboseasca. Cand ridic scaunul sus, se da automat si in fata, daca ar merge mai in spate, atunci ar fi mai ok. (eu am picioare lungi... si inaltimea de peste 1.85m)... sper ca ati inteles ce-am vrut sa spun
◙oginda retrovizoare (cea dinauntru) mi se pare cam jos pozitionata. eu fiind inalt, la curbele catre dreapta viziviliatatea imi este obturata de oglinda. se poate monta mai sus?
iar mai jos... cateva poze cu masina mai sus prezentata:
Si acum sa trecem la subiect.... asa dupa cum vad ca e moda pe aici, fiecare isi prezinta masina, ma gandeam sa ma bag si eu in seama.
Povestea pe scurt: (mi-e lene sa scriu acum pe lung). am cumparat masina in data de 13 august a.c. de la cineva din TM (nu este samsar, dar aduce ocazional cate o masina), avand atunci la bord aproz 67900km reali (si eu cred asta ca sa pot dormi bine noaptea)... masina merge foarte bine, nu sunt urme de uzura nici pe pedale (decat foarte putin nervurile pedalei de acceleratie si un mic colt la pedala de frana), nici pe volan sau alte elemente ale masinii.
Iar toti cei care au "probat" masina m-au laudat pt achizitie si sunt de parere ca km sunt reali.
A fost adusa in tara pe 4 august (atunci cand m-am si casatorit :-) ).
Toate bune si frumoase pana cand am fost chemat la interviu (ca venise si vremea unui job,) si atunci am indoit putin bara din spate si s-a dus vopseaua/autocolantul ala ce e pe bara si se vede alb...

ca lista de optiuni.... are:
•ESP
•incalzire parbriz
•parasolare (acele perdelute pe usile din spate)
•sine/bare pentru prinderea barelor transversale
•radio-CD SONY cu 8 boxe si intrare audio auxiliara
•jante aluminiu FORD 15"
•roata de rezerva (dim. reduse)
•lumini picioare
•protectie copii (blocarea usilor spate sa se deschida din interior - nu sunt sigur daca e optiune sau standard)
si cam atat... nu mai stiu.
alte caracteristici:
•motor 1.6L Duratorq TDCi 109CP si DPF
•culoare Ink Blue (Metallic)
•tournier/wagon/break (sau cum vreti voi sa ziceti)
dupa VIN, se pare ca Ford-ul meu a fost fabricat pe 18 decembrie 2004

Ce-as dori sa fac la masina:
☺proiectoare ceata
☻computer de bord
♥resoftare (pt consum mai mic sau putere mai mare... dar trebuie sa mai studiez problema si ce e posibil)
♣lumina la parasolare fata
♠lumina (plafoniera) pt locurile din spate
♦sa-mi schimb cheia cu una escamotabila
☻senzori de parcare
Ce nu-mi place la masina (afara de cele mentionate... totul imi place):
◙nu gasesc pozitia scaunului cat mai comoda pt drumuri lungi. Greutatea piciorului imi sta pe 2 puncte, sezut (buca

◙oginda retrovizoare (cea dinauntru) mi se pare cam jos pozitionata. eu fiind inalt, la curbele catre dreapta viziviliatatea imi este obturata de oglinda. se poate monta mai sus?
iar mai jos... cateva poze cu masina mai sus prezentata:
- Fişiere ataşate
Stand pe marginea imaginara a sferei elipsoidale generata de vibratiile
epileptice ale atomului universului, ma intreb : De ce citesti asta ?
epileptice ale atomului universului, ma intreb : De ce citesti asta ?
-
corneliu01 - Gold Member
- Maşina: Ford Focus 2, 2004, 109CP
- VIN: WF0WXXGCDW4T75745