Pentru ca se cere, pentru ca vedem, pentru ca ne place, pentru ca vrem !!!!
02 Dec 2012, 13:18
As vrea sa imi pun filtru de aer sport K&N la ford mondeo mk3 1.8 benzina. Ce face acest filtru de aer, pot aparea probleme la motor sau consum crescut? Daca are cineva vreau si eu niste pareri. Multumesc
02 Dec 2012, 13:23
consumul va creste, insa nu excesiv ... ma rog, fiecare are propria masura in ceea ce priveste notiunile de "mult" sau "putin"; eu am avut pe focusu meu, insa nu-l mai folosesc, pe un motor aspirat nu iti da decat 1 cal putere in plus
pe de alta parte, ai vazut masina sport care sa consume putin?
02 Dec 2012, 14:44
Filtru sportiv la praful din tara cred ca glumiti. Eu la 5000 de km schimbam filtrul la masina in tara. acum sunt in italia si il schimb la aceeasi kilometri pentru simplul fapt ca aici de la umezeala si fum se innegreste. Tatal meu sofer de tir si autocar are o vorba: schimba filtrele la timp si uleiul si din cand in cand cate o mica revizie si in strada nu ai voie sa ramai. Pe mk3 am 210.000 km si nu scoate un gram de fum si nu am schimbat nimic la motor. Cei drept acum urmeaza bateria si furtunele la turbo alea groase dar are si 10 ani masina.
22 Mar 2013, 13:34
Filtrul sport in special cel conic o sa iti ofere putere doar daca ai un motor mare pe benzina.
Daca iti pui in filtru conic si il cureti frecvent atunci nu o sa ai probleme cu praful.
Eu mi-am pus un filtru conic k&n de aproape 30.000 km si nu am avut nici o problema. L-am montat doar pentru sunet si ma declar foarte multumit.
Numai bine!