ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: LCD/Plasma - de care?

21 Oct 2008, 04:58

Nu inteleg de ce se mai lauda Panasonic cand vine vorba de plasme, pe C.G. exista un topic special lcd/plasme si majoritatea au avut probleme mari in perioada de garantie de la pete pana la dungi care normal pentru pasionatii de panasonic "nu e chiar asa deranjant" e mai greu pana te obisnuiesti :D .

Cat despre LCD tot asa se recomanda samsung cand in testele de pe afara am observat ca philips-ul e laudat in general cu Crystal Clear III, e adevarat ca modelele mai scumpe, oricum samsung sunt ok.

Parerea mea e ca asta LINK ar fi o optiune, ar mai fi si modele sony care mai nou suporta mpeg4 si prinzi pe ele daca esti din bucuresti tvr hd - protv hd etc.

21 Oct 2008, 08:16

Ce spuneti de asta?

https://www.eflamingo.ro/webapp/wcs/sto ... ic_22000:1

PS Sunetul va fi asigurat de asta

http://www.onestore.ro/sistem-home-cine ... -2647.html

Il iau de la un prieten la un pret mai mult decat decent... asa ca nu m-am uitat si la alte optiuni.

21 Oct 2008, 08:59

eu am luat asa ceva si sunt f multumit de el
http://www.domo.ro/Audio-Video/Televizo ... _32PFL5522

o varianta mai buna este Sony . samsung are culori mai vii dar nu sunt naturale. calitatativ, un top "neoficial" este Sony, Philips, Samsung, Panasonic.

21 Oct 2008, 21:31

$1 scrie:$2u am luat asa ceva si sunt f multumit de el
http://www.domo.ro/Audio-Video/Televizo ... _32PFL5522

o varianta mai buna este Sony . samsung are culori mai vii dar nu sunt naturale. calitatativ, un top "neoficial" este Sony, Philips, Samsung, Panasonic.

Calitativ in top neoficial este LG si va vetzi convinge la anul cand marca sony nu v-a mai fii sustinuta pe piazta americana !!

22 Oct 2008, 07:01

Sa stii ca toti "marii"(Sony, Samsung, LG, Phillips, Panasonic in ordine aleatorie) sunt buni. Intr-adevar Panasonic si Samsung au stralucire si contrast mai mari decit multe, insa pe mine m-a nemultumit la Samsung unghiul de vizibilitate care a fost decisiv. Odata si-odata vei fi impreuna cu mai multi prieteni si nu toti vor putea vedea imaginea corecta (eventual deloc) la unghi slab de vizibilitate. Pe cind cu contrast sau stralucire ma mic, totusi imaginea este accesibila tuturor. Eu am ales Phillips.
LCD versus Plasma e discutabil. E subiectiva, insa trebuie sa tii cont de citeva aspecte; caldura mare cu plasma vara, durata de viata relativ mai scurta-plasma, tendinta de "memorare" a imaginii a plasmei(o plasma care "sta" mult pe acelasi canal ramine cu sechele; am vazut o plasma care a fost tinuta mult timp pe Animal Planet in magazin; nici dupa un an nu s-a sters sigla pe care o puteai percepe vizionind alt canal)lcd mai slab in contrast, pixel mort lcd> salutare! asa ramai cu el,
analog> mai buna plasma, digital>mai bun LCD.
Tine de sansa... ca firma pina la urma.(traim in Ro,nu?!)
Mult noroc!

22 Oct 2008, 09:19

Va multumesc tuturor. Am ales pana la urma sony-ul din link-ul postat mai sus. Nu am apucat sa fac multe teste cu el aseara ca eram obosit dar o sa revin cu impresii.

La o prima vedere nu exceleaza prin nimic si sunt sigur ca nici un alt TV nu ar excela la calitatea semnalului pe care o am. In schimb am bagat un film in format DVD direct din PC si pentru mine se vede satisfacator, adica exact cum mi-am dorit.

PS

In legatura cu semnalul de la dolce. La PC am un modem 3G de la orange si decodorul pierde semnalul de fiecare data cand ma conectez la net cu acel modem :) Noroc cu concubina ca s-a prins ea de smecherie :))

22 Oct 2008, 10:16

Sa-l stapanesti sanatos si sa te uiti la el cu multa placere! :)

22 Oct 2008, 11:51

$1 scrie:$2
In legatura cu semnalul de la dolce. La PC am un modem 3G de la orange si decodorul pierde semnalul de fiecare data cand ma conectez la net cu acel modem :) Noroc cu concubina ca s-a prins ea de smecherie :))

Felicitari pentru alegere!
Legat de bruiaj, mi se pare ciudat... Hai, ca telecomenzile de la eboda si dolce se mai "calca" pe picioare e una, dar sa bruiezi semnalul cu modemul 3G e alta.
Am sa incerc diseara (daca nu uit) sa fac o proba si la mine, sa vad daca e afectat.
Totusi, ti-au reglat bine receptia cei de la Dolce???

LED,LCD sau PLASMA??!!

02 Dec 2012, 14:43

Hai sa deschidem un subiect la care presupun ca vor fii multe comentarii.

Am cumparat primul Lcd acum vreo 4-5 ani,un Myria de 81cm ,foarte multumit ,functioneaza impecabil chiar si azi,dar are si puncte slabe ,contrastul de 10000:1 pt azi este slabut.

Vara am luat un E-boda de 56cm led pt bucatarie,fenomenal am zis eu atunci pt imagine asta pana acum o saptamana cand am cumparat un LG led de 80cm cu contrast de 1000000:1,penultima bucata .
Cu imaginea a trebuit sa ma obisnuiesc putin,dar chiar azi am fost cu sotia sa vedem un Samsung de 109cm Plasma,tot aceasi imagine poate chiar mai bun decat un led la culori negre.

Vreau un ecran de 109cm pt ca dormitorul permite acest lucru,am o suprafafta de 8/5 metri,problema ar fi undeva la bani:
-un led la diagonala de peste 100de cm foarte scump peste 2200 de ron
-un lcd la diagonala de peste 100 de cm se vede naspa
-am vazut Samsung PS43E450 cu diagonala de 109cm plasma cu PIP la 1699ron ,superb cu conditia sa nu ma deranjeze consumul de curent cu 20% mai mare decat la un Lcd de 80cm,ce ziceti???

Re: LED,LCD sau PLASMA??!!

02 Dec 2012, 14:58

Eu as alege un LED 3D Full HD. Desi este mai scump, claritatea este cea mai buna la momentul actual.
Si cu cat mai mare ecranul, cu atat consuma mai mult.

02 Dec 2012, 22:17

ai dormitor de 40 mp dar te zgarcesti la 500 de lei in plus la un televizor bun ?! :(
un tv led e subtire in primul rand, nu se incalzeste mai deloc
plasma de obicei se vede mai bine, dar se incalzeste bine
consumul...30-40W plus sau minus nu prea conteaza

myria, eboda & co sunt porcarii ieftine de prosta calitate
de acelasi soi sunt tv ieftine de la panasonic, samsung sau sony
oricum, un tv bun de 109 cm nu il iei sub 2500 lei

02 Dec 2012, 22:31

Diferenta de consum e mult mai mare intre plasma si led.
Caldura se simte. In bine iarna :D , ceva mai rau vara...
Intre timp au rezolvat multe dintre problemele lcd/led (unghi, culori), nu uita nici greutatea lui la prinderea/asezarea tv-ului.

03 Dec 2012, 14:05

Din cate tin minte exista un topic de cateva zeci de pagini pe tema asta.

03 Dec 2012, 14:32

viewtopic.php?f=20&t=22176&p=310076&hilit=televizor#p310076

viewtopic.php?f=17&t=78182&hilit=televizor

Pe care-l lasam "in viata"?

03 Dec 2012, 15:17

Pe primul ca e mai lung. Tineam minte de altul si mai lung dar poate era pe alt forum. Nu mai stiu exact ca m-am cam ramolit :)

03 Dec 2012, 23:17

Tocmai mi-am luat un LED LG de 80 CM acum cu reducerile de Black Friday.Am avut noroc ca l-am prins.Nu e full-hd dar pe programele si asa putin care se transmit in full HD se vede exemplar.Pe celelalte se vede bine dar cand l-am adus acasa se vedea mult mai prost.Atentie ca multe au cateva reglaje de reducere a zgomotului pe imagine + altele care imbunatatesc foarte mult imaginea.Cautati prin meniuri.
Consumul la al meu e de doar 39 W asa ca e foarte bine fata de vechiul meu TV Crt care avea 135W.
Am vazut si multe LCD uri de 80 CM care aveau consum de peste 100W dar si LED de 80W.
Recomand sa luati cu DVB-C si sa ruleze filme de pe USB.Daca tot e sa dai un ban investiti intr-o tehnologie care e tot mai prezenta si va fi in continuare.

04 Dec 2012, 13:18

eu am un Samsung led luat de jumate de an, pe programele HD se vede exemplar si merita toti banii dati pe el.calitatea imaginii este foarte buna. Va recomand sa va luati unul cu 3D ,wireless, Hdmi
off.topic:calitatea imaginii depinde insa de operatorul de cablu.....care au vreo 10 programe HD; eu am la RDS si m-au suparat ca au scos din grila anumite programe( gen Discovery)

05 Dec 2012, 19:47

Pana la urma am ales Samsungul la 109 cm,plasma,foarte subtire ,imagine si pret foarte bun,trebuia sa mai adaug inca cel putin 600-700 de ron ca sa cumpar un led cu diagonala de peste 100 si imagine cel putin la fel de buna,nu merita.
Răspunde