Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
03 Dec 2012, 14:57
Aici s-au facut jantele, nu e nici un secret

-
viewtopic.php?f=110&t=69037
03 Dec 2012, 15:39
ahaaaaa. superb, tot la ei am si eu de gand sa fac niste lucrari, daca ai cum sa iei cu tine o janta deseara sa vaza si ochiul meu ce pot face baietii ar fi super. daca nu, o sa trebuiasca sa te cred pe cuvant ca fac treaba buna
03 Dec 2012, 15:42
Crede-ma pe cuvant ... ma doare spatele la cat am carat la ele
03 Dec 2012, 16:32
Un UP si de la mine pentru baieti. Am vazut multe lucrari d'ale lor si pe jante OEM si pe aftermarket atat in poze cat si live.
08 Ian 2013, 18:49
Ce am mai facut in ultimul timp pe la masina ...
- montat pedale si footrest din aluminiu
- montat butoane pentru: cuplare/decuplare ESP, scaune incalzite, parbriz degivrat (urmeaza sa montez incalzirea in scaune, saptamana viitoare se schimba parbrizul cu unul cu degivrare)
- schimbat nuca schimbator cu una cu iluminare
- montat senzor de nivel lichid parbriz (urmeaza sa il activez)
- schimbat volanul (am renuntat la cel de ST in favoarea unuia cu comenzi pentru CC)
- schimbat limba pentru voice control din spaniola in engleza
- schimbat senzorii de parcare cu unii "profi" - Waeco
- montat rama plafoniera cu suport de ochelari
Masina intra la service saptamana viitoare pentru cateva reparatii minore pe parte de vopsitorie.
Si doua poze cu schimbatorul cu iluminare
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

-

08 Ian 2013, 18:56
Cat a costat nuca schimbator si de unde ai luat-o??
08 Ian 2013, 18:59
$1 scrie:$2at a costat nuca schimbator si de unde ai luat-o??
De la colegul Slick >
viewtopic.php?f=130&t=82198
08 Ian 2013, 19:26
pt mine nu gasesc una iluminata
09 Ian 2013, 13:52
Ah, si inca ceva ... am schimbat toate siglele (fata, spate, volan, capacele roti) cu unele black & chrome - gel badges. Arata mult mai bine decat cele albastre ...
09 Ian 2013, 14:01
poze cu siglele... sa vada si ochiul nostru
09 Ian 2013, 14:41
bine lucrat tudor

ce pedale ai pus?
09 Ian 2013, 14:45
De-alea chinezesti din pacate ... nu prea imi place foot-rest-ul ... pedalele sunt ok, se potrivesc la fix.
17 Ian 2013, 21:00
Ce-am mai facut pe la masinaaaa ...
- am schimbat pedalele si foot-rest-ul. DIN NOU. Cele "made in china", cu toate ca arata bine si pica la fix pe pedale, nu m-au "satisfacut"

Asa ca am montat un set de pedale si foot-rest originale.
- am schimbat manerul de la frana de mana - era negru, acum este cromat + negru.
- am schimbat usa de la compartimentul de depozitare de pe bord - cea veche nu se mai inchidea/deschidea bine.
Urmeaza proiectul "schimbarea scaunelor si banchetelor cu unele de piele si cu incalzire" si "montat sistem keyless"

si cu asta se cam termina capitolul de modificari interioare, ca nu prea mai am ce sa modific / adaug

Poze in urmatorul post.
17 Ian 2013, 21:04
Ce-ai facut cu parbrizul cu degivrare?
17 Ian 2013, 21:07
Saptamana viitoare se schimba, nu am avut cum sa bag masina in service zilele astea ...
17 Ian 2013, 22:00
Ai precablaj? Te intreb pentru ca si eu am pus unul si caut instalatia acum.
17 Ian 2013, 22:30
Eu sper sa am

pentru butonul din bord avea deja masina, e totul ok, se aprinde butonul. Nu m-am uitat inca daca am releul si sigurantele.
17 Ian 2013, 22:34
Cablajul interior il cam au toate din ce m-am interesat eu. Baga un ochi sub capota sa stii pentru ce sa te pregatesti.
26 Ian 2013, 00:05
@tudor: uite aici topicul rusilor cu privire la butonul de esp la facelift:
http://ffclub.ru/topic/97513/la ce te referi cand spui keyless entry? sistemul original? asteptam poze cu noile scaune
28 Ian 2013, 08:10
Multumesc pentru link, mai am un tutorial pe tema asta, in engleza (aviz amatorilor).
Nu ma refeream la keyless entry, ci la keyless go (start/stop).
Sa ne intelegem

cu scaunele si bancheta spate ... am spus ca e proiect de viitor, inca nu le am

tot astept la cineva, poate isi schimba interiorul si-mi da mie scaunele si bancheta lui
28 Ian 2013, 15:13
$1 scrie:$2alutare tuturor,
Ce am mai adaugat / modificat eu la masinuta :
- activat in CB : radioecho, tyrepressure, phonecontrol
- activata inchiderea automata a usilor la viteza de 7 km/h.
Imi spui te rog la "tyrepressure" ai avut senzori din fabrica , ti-ai montat tu ? cum se realizeaza ? unde se pun ? stima
28 Ian 2013, 15:49
Daca ai ESP, ai si tyrepressure, numai ca nu e activat din computerul de bord. Trebuie facut upgrade la ultimul ROM si se activeaza cu IDS-ul sau ELM modificat toate optiunile - radioecho, tyrepressure etc.
28 Ian 2013, 16:06
hmmm ... nu inteleg cum functioneaza , ma rog , si iti arata modificare de presiune ? Cum citeste presiunea ? Radioecho ce ii ?
28 Ian 2013, 16:22
Senzorul de ESP (sau ABS?) citeste nr. de rotatii al rotii. Daca o roata se invarte mai incet decat celelalte inseamna ca e desumflata si iti afiseaza mesajul "check tyre pressures". NU iti spune exact care roata e desumflata ci doar sa verifici. Radioecho - iti afiseaza pe display-ul dintre ceasurile de bord postul de radio, volumul, numarul track-ului audio sau mp3.
28 Ian 2013, 16:29
Am inteles , o sa incerc si eu sa le activez , mi se par interesante. Inca mai studiez cum ! Am vazut se face cu elm327 si un soft elmconfig. Sper sa gasesc pe undeva un tutorial . Stima
11 Mar 2013, 00:09
Ce-am mai facut pe la masina in ultimul timp ...
- revizie de 75k - am dat-o pe ulei 5w30 Castrol Edge FST
- am schimbat discurile de frana fata si placutele - ATE
- am schimbat lichidul de frana - am pus ATE BlueRacing

- am schimbat lichidul la servodirectie
Urmeaza anvelopele pe jantele de 17" ... si sedinta foto de primavara
11 Mar 2013, 15:29
asteptam cu interes sedinta foto
20 Mar 2013, 13:46
Salutare.
Felicitari pentru evolutie....
Am si eu o intrebare daca ma poti ajuta te rog,daca tot vine vara si ar trebui incaltari noi ma gandesc si eu sa-i cumpar la draguta mea niste jenti de 16",modelul care e la varianta titanium sant bestiale,asa ceva vreau sa imi iau cu multe spite.....,oare la FF2-ul meu cu echipare trend se potriveste?????(ms anticipat)
20 Mar 2013, 14:00
La gauri sa fie 5x108mm si cam atat pentru ca restul nu este problema.