Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

Scaun Pasager!

04 Dec 2012, 01:02

Buna dimineata! as avea si eu o intrebare despre scaunul pasager din dreapta soferului, stiu ca are un compartiment de depozitare.Acolo am cartea masini si plus alte informatii care imi sunt necesare in acest moment. Care ma poate ajuta va rog frumos :) multumesc.

ps: stiu ca multi imi veti spune ca vai cu un simplu search aflai nu era nevoie de topic nou.. Va anunt ca am cautat dar n-am gasit informatia asa ca cel care vrea sa ma ajute cu aceasta informatie va rog spuneti-mi .. multumesc

Re: Scaun Pasager!

04 Dec 2012, 01:09

Si care este intrebarea ca chiar nu am inteles ?

Este bine sa spui despre ce masina este vorba.

04 Dec 2012, 12:55

$1 scrie:$2i care este intrebarea ca chiar nu am inteles ?

Este bine sa spui despre ce masina este vorba.

Okey este vorba despre un ford focus 2006 1.6 tdci.Si asa cum am spus in scaunul dreapta pasager este un compartiment de depozitare.. As vrea sa stiu cum il pot accesa? multumesc

04 Dec 2012, 17:55

ai verificat sub scaun daca e vreun sertar pe acolo?

04 Dec 2012, 18:08

$1 scrie:$2i verificat sub scaun daca e vreun sertar pe acolo?

cand am cumparat masina proprietarul ia aratat tatalui meu unde a pus cartea sub scaun ceva ca se ridica "fundul" eu eram cu nevastasa sa facem actele.. :(( :(( in alta ordine de idee daca exista cum se deschide:D? multumesc

04 Dec 2012, 22:05

Ia vezi daca nu seamana cu una din pozele de aici: http://www.proleasing.ro/proleasing/fus ... n-interior

04 Dec 2012, 22:23

poate asta: http://www.proleasing.ro/proleasing/fil ... tare_7.jpg
:)

04 Dec 2012, 22:46

multumesc amandurora :D:P Smiley e exact ca in poza pusa de tine dar numai ca am incercat sa bag pana pe la spatar si sa ridic dar nimic ... si mi-e sa nu trag prea tare si sa :)) rup scaunul (nu ca as fi gigi muschi dar sa nu am alta investitie de facut...:)))

Multumesc frumos stiti cumva daca e vreo maneta sau ceva oricum o sa ma uit mai atent...:D

06 Dec 2012, 23:50

nimeni nici o idee?:(?
Răspunde