de BV04EDF » 23 Sep 2007, 00:38
Am urmarit subiectul asta de la inceput, nu ma intereseaza in nici un caz masina, dar ma simt dator cu cateva pareri in legatura cu iritarea asta a ta pentru faptul ca nu cumpara nimeni masina. Dupa mine ala nu e muscle-car, nu ma intereseaza cine a catalogat-o asa. Si mai ales unul..."clasic". Daca mai aducem vorba si de cutia automata...s-a cam terminat cu muscle-car. Consumul nu cred ca e nici in vise 15%. Stiu posesori de motoare 2,3 care pot ajunge la consumul asta lejer, un motor de 5 litri se duce mult mai sus. Alta problema sunt piesele de schimb. Spui ca sunt usor de gasit pe internet sau la comanda din SUA. Dar nu spui si cat costa. Asta in cazul in care e cineva dispus sa astepte cine stie cat pana vin piesele, in loc sa se duca la magazin si sa-si cumpere. Suntem interesati sa ne crestem puterea motoarelor, dar, cel putin in cazul meu, ma intereseaza sa si consume decent. Nu ma duc sa fac liniute in fiecare zi sau sa particip la cine stie ce concursuri, doar sa fuga cat de cat atunci cand am nevoie si nu sa dea parturi ca un fiat regata cand bag piciorul in pedala. Am un prieten care si-a adus din SUA acum 3 ani un pontiac TransAM cu motor corvette de 6 litri si cutie manuala. A platit 21000$ pe ea plus transportul cu vaporul pana aici. Cand ne-am uitat pe internet erau 2 de vanzare in tara, una la Cluj si una la Alba-Iulia, cu 4000$ bucata. Si asta tocmai pentru motivele amintite mai sus. O planetara a cumparat anul trecut pe comanda din SUA cu 1800$, deci...nu stiu cati ar fi dispusi la asemenea sacrificiu. A vandut-o cu greu in primavara, la un tigan cu pretentii de vedeta manelista de prin Bucuresti cu 5500$. Deci, ai sa gasesti cu greu pe cineva sa-ti dea chiar si suma aia pe ea, mai bine pastreaz-o ca nu merita s-o vinzi. Parerea mea.
P.S. Pun pariu ca pontiacul ala s-ar fi vandut mai bine daca era vreun Firebird din `70. Cel putin il putea numi "muscle-car"
ex Sierra 1,6 hatchback `82
Granada mk II 2.3 V6 '84
Nissan Serena 1.6 2000
Opel zafira 1.8 (shit, dar consuma putin :) )
Toyota Celica 1.8 160 HP
FB : tata fiarelor :))